Måldryss i generalprøven

Postet av Ringsaker IF A-Lag den 20. Apr 2018

Seriestarten nærmer seg med stormskritt og våre gutter har vist seg nevenyttige den siste uka. Gaupen Bernabeu er endelig klar til bruk etter en solid dugnadsånd og torsdag spilte vi den siste treningskampen før serieåpningen mot Fart 28. april. Turen gikk til Ringebu for å møte 5. divisjonslaget Ringebu-Fåvang. Våre motstandere endte på en sjuendeplass i fjor og det var ingen ting å si om innsatsen på torsdagens hjemmelag.

Dette ble allikevel en god kveld for de gule og blå som kjørte på fra start. I løpet av vinteren har vi sett at laget har utviklet seg til å bli et livsfarlig kontringslag. Med aggressivt press og lynraske menn i front drar en fort sammenligningene med Klopps Liverpool, noe United-supporter og RIF-trener Anders Hansen helt sikkert setter pris på. Lagets lille rakett, Kent Jørgen Johansen var en konstant trussel mot hjemmelagets forsvar. Ringsakers svar på Mohammed Salah fikk også uttelling og sendte gjestene fra Gaupen i ledelsen.

Vår eminente tier; Tor Arne Krogsrud ville ikke være noe dårligere og snublet seg igjennom forsvaret i kjent Mr. Bean-stil og banket kula i mål. Etter 2-0 var det i realiteten kun et lag på banen ut omgangen. Det oppbyggende spillet og kombinasjonene satt bedre som gjorde at vi kunne rulle opp angrep etter angrep de ti siste minuttene av omgangen. Det førte til Kent Jørgens andre scoring for dagen og en fullt fortjent 3-0-ledelse til pause.

Andre omgang startet bra og vi skapte noen store muligheter, men den siste halvtimen ble av det mer begredelige slaget. Hjemmelaget hadde kanskje fortjent en redusering, men RIF holdt nullen gjennom hele matchen og pyntet på resultatet helt mot slutten. For en gangs skyld tegnet Erik Grønvold seg på scoringslisten i stedet for kortstatistikken og fastsatte sluttresultatet til 4-0. Det ser vi gjerne mer av fra brumunddølen.

Selv om vi ikke er fornøyde med andre omgang vinner vi komfortabelt 4-0 på en dårlig dag og har i de siste kampene hatt den egenskapen at vi vinner på både gode og dårlige dager. Nå kan ikke serieåpningen komme fort nok.

Fakta

Ringebu-Fåvang - Ringsaker 0-4 (0-3)

Mål: 0-1 Kent Jørgen Johansen, 0-2 Tor Arne Krogsrud, 0-3 Johansen, 0-4 Erik Grønvold

Ringsakers lag: Magnus Opdahl Sørensen - Stian Larsen (Morten Larsen fra 46. min), Espen Haakensveen, Knut Einar Helland, Piotr Kobierski (Christian Dalseng fra 46. min) - Amund Skaug Grasbakken, Erik Grønvold, Andreas Os - Erik Sigtbakken, Tor Arne Krogsrud, Kent Jørgen Johansen (Sondre Bjørke fra 46. min)