Ringsaker vs Hernes 3-2 (1-0)

Postet av Ringsaker IF A-Lag den 4. Mai 2017

RIF gutta var langt nede etter sist kamp mot Kjellmyra/Flisa 2. Vi følte vi leverte en grei prestasjon, men at prestasjonen ikke stod i stil med resultatet. Det var et heltent RIF lag som entret Gaupen Bernabeu i dag, hjemme skal vi være sjef! Dagens gjester var Hernes. De var ubeseiret før dagens serierunde, 1 seier og 1 uavgjort.

Førsteomgangen leverer vi en okey omgang der vi styrer banespillet. Vi får til noen gode kombinasjonspill og angrep som vi kanskje/burde ha fått mer ut av. Vi er ordentlig gode når vi er gode, veldig forenklet sagt men...Med litt mer nøyaktighet/presisjon, så kunne vi fort fått litt mer å juble for i førsteomgangen. Men alt i alt en godkjent førsteomgang!

Andreomgangen så legger Hernes om formasjonen sin. De flytter spillet sitt høyere opp i banen ved å benytte seg av en veldig direkte spillestil. Vi svarer med to tidlige scoringer. Man skulle tru at vi drepte kampen, men dessverre gikk det ikke lenge før de reduserte til 3-1. Gutta fra Hernes fikk blod på tann! Kampen utviklet seg til en typisk 5 divisjonskamp, Hawaii fotball. Lite finspill, god del langpasninger ,strekk i lagdelene og mye kriging. I 89 min reduserer Hernes til 3-2. Nærmere kom dem ikke.

Om det ikke var like vakkert hele tiden, så var det en utrolig deilig seier! (Liten oppreisning fra Kjellmyra/Flisa 2 kampen). Gutta spilte sin andrekamp på noen få dager. Kamp Søndag og Onsdag merkes! Honnør til gutta som står på og gir jernet. Liten skår i gleden var at Kent Jørgen måtte forlate banen etter å bli stemplet i hodet. Gutten måtte sy 6 sting. Etter rapportene så går det bra med han, litt hodebank.

RIF stilte med følgende mannskap:

Kee: Ken Robin

FH: Espen FS: Stian L FS: Knut FV: Christian

DMS: Erik G

MS: Amund og Oskar

OMH: Kent Jørgen OMV: Jamie

AS: Torbjørn

Benyttet innbyttere (alle)
- Piotr
- Tor Arne
- Lars P
- Stian T
- Simen
- Anders K

Målscorere:
- Torbjørn 2
- Jamie 1

GULT OG BLÅTT, RIFGUTT HEI! :)


Tekst og bilder er hentet fra facebooksiden til A-laget.