Fortsetter seiersrekken?

Postet av Ringsaker IF A-Lag den 23. Mai 2018


Ringsakers A-lag har fått en god start på sesongen med to seire på to kamper. Onsdag 23. mai klokken 19.30 tar vi i mot Vang til årets tredje seriekamp.

Første seriekamp mot Fart ble avlyst, mens kampen som egentlig skulle vært spilt forrige lørdag ble utsatt til 29. mai. Dermed er onsdagens match mot Vang bare årets tredje seriekamp for A-gutta. 

RIF åpnet med 1-0 borte mot HIL og leverte en god forestilling hjemme mot Jømna/Heradsbygd som endte med 5-0. Onsdag kan seiersrekken økes til tre kamper da Vang FL kommer på besøk i Gaupen. 

Vang har også fått en god start på sesongen med 9 poeng på fire kamper og har plassert seg på en tredjeplass på tabellen. Det ble tap mot et godt Hernes-lag i forrige serierunde, men Vang har slått Vingrom, Kjellmyra og Stange i de tre første kampene. Laget står med en målforskjell på 9-3 på disse kampene og er i god form. 

Vang var også et lag RIF møtte i seriespillet i fjor. Hjemme på Gaupen Bernabeu ble det 5-0 seier for de gule å blå, mens oppgjøret på Vang kunstgress endte 1-1. Det blir garantert en tøff kamp, men vi satser på god underholdning og ny hjemmeseier. Møt opp og støtt RIF-gutta!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.