Ringsaker vs Rena 6 - 0

Postet av Ringsaker IF A-Lag den 21. Apr 2017

Festfotball i serieåpningen

(Ringsaker-Rena 6-0) Det ble vist fram god offensiv fotball da Ringsaker spilte sin første obligatoriske kamp etter løsrivelsen fra Nes og gaupdølene kunne ikke fått en bedre åpning på årets serie.

Vindforholdene i Gaupen fredag var ypperlige for brettseiling, men ikke så egnet for fotball. Det var utvilsomt hjemmelaget som håndterte den gufne vinden best og markedsførte periodevis fotball som varmet både spillere og publikum.

Avgjorde på en halv omgang

Serieåpningen kom etter alt å dømme noe brått på Rena og de blåkledde hang overhodet ikke med på det Ringsaker foretok seg offensivt.

De tekniske og lettbeinte spillerne Kent Jørgen Johansen, Erik Grønvold og Jamie Sagstuen drev med en annen idrett enn Rena og det var Johansen som fikk score årets første mål etter et snaut kvarter.

Sagstuen tuppet inn 2-0 etter en snau omgang før Tor Arne Krogsrud la på til 3-0 to minutter seinere. Dermed var lufta langt på veg tappet ut av kampen, men Ringsaker fortsatte å produsere farligheter resten av omgangen. Gjestene fikk bare sporadisk låne ballen og maktet da heller ikke å plage Ken Robin Olsen i Ringsakers mål nevneverdig.

To frekkiser etter pause

Om Rena hadde trua på at de skulle gjøre som Liverpool gjorde i Champions League-finalen i 2005, nemlig å hente opp igjen 0-3, ble håpet ettertrykkelig slukket etter noen minutter i andre omgang.

Først fikk Erik Grønvold ballen i beina midt foran mål og trillet den iskaldt og arrogant i hjørnet før Christian Dalseng scoret sitt første mål for klubben på frekt vis. Etter lekent angrepsspill klinket han ballen på direkten fra skrått hold og ballen føk som et missil inn ved første stolpe bak en perpleks keeper.

Innbytter Torbjørn Falch Rustad økte til 6-0 med en halv omgang igjen å spille og det kunne fort ha blitt tosifret, men i takt med synkende temperatur og flere bytter sank også intensiteten noe.

- Mange kan få slite

Ringsakers forsvarsbauta Knut Einar Helland jobbet til krampa tok ham i serieåpningen. Han tror mange skal få en stri tørn med å kneble lagets offensive artilleri om de fortsetter på samme måte.

- Når vi spiller slik vi gjør i dag tror jeg mange kan få slite med oss sjøl om jeg er usikker på hvor gode lag vi møter i år. Treningskampene har derimot vist at når spillet sitter scorer vi også mye mål. Dette varen solid serieåpning og det er gledelig å se at vi får til det vi har trent på, sier Helland som ikke vil sette noen ambisiløs målsetting på lagets vegne.

- Vi er jo på en måte en nystartet klubb igjen og vi bør i hvert fall beholde plassen i divisjonen, sier han.

Gaupen fredag
5. divisjon
Ringsaker - Rena 6-0 (3-0)
Mål: 1-0 Kent Jørgen Johansen (13. min) 2-0 Jamie Sagstuen (21. min) 3-0 Tor Arne Krogsrud (23. min) 4-0 Erik Grønvold (50.min) 5-0 Christian Dalseng (52.min) 6-0 Torbjørn Falch Rustand (65.min)
Ringsakers lag: Ken Robin Olsen - Christian Dalseng, Knut Einar Helland, Espen Haakensveen, Piotr Kobierski- Amund Skaug Grasbakken, Stian Tangen, Erik Grønvold- Kent Jørgen Johansen, Tor Arne Krogstad, Jamie Sagstuen.

Benyttede innbyttere: Andreas Thorshaug Røang, Torbjørn Falch Rustand, Simen Opsal, Lars Petter Dobloug, Anders Kjeldsrud og Roger Sigtbakken.

Jamie Sagstuen har scoret og Erik Grønvold gratulerer. Etter pause byttet de roller i 6-0-seieren.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.