Bom, bom, bom og to tapte poeng

Postet av Ringsaker IF A-Lag den 24. Mai 2018

Litt som Lars Berger i glansdagene ble det ett treff, men mange bom. Dermed røk RIF på sitt første poengtap i 2018.

Rammen var perfekt. En vakker onsdagskveld i Gaupen med strålende sol og et Ringsaker-lag med en god start på sesongen. Det samme gjaldt også gjestene Vang som lå på tredjeplass på tabellen før kampen.

Det eneste publikum kan være fornøyd med fra første omgang var imidlertid været og 45 minutter til å jobbe med brunfargen. For det som skjedde utpå fotballbanen de første 45 minuttene var absolutt ingenting - et langt gjesp i pensjonisttempo.

Etter klar tale i pausen så vi et helt annet Ringsaker-lag i andre omgang. Tenningsnivået var skrudd opp flere hakk og det tok ikke lang tid før sjansene kom også da hele laget klarte flytte spillet opp høyere i banen. Kaptein Amund Skaug Grasbakken hadde et par brukbare muligheter før Andreas Os tok ansvar. Vår lange midtbaneelegant tok med seg ballen fra midtbanen vrikket litt på hoftene og ristet av seg tre Vang-spillere før han ble meid ned innenfor 16-meteren. Straffen var det ingenting å si på, ei heller utførelsen av Erik Sigtbakken; 1-0.

Vi fortsatte kjøret mot Vangs mål. Bare tre minutter etter scoringen fikk innbytter Kent Jørgen Johansen servert et innlegg på et gullaktig fat, men styrte innlegget over. Vi skapte også flere gode muligheter etter dette blant annet Erik Grønvold fikk en god mulighet rett før overtida, men ballen ville ikke i mål.

I stedet skjedde det som noen ganger skjer da et lag presser på for 2-0, Vang kontret og etter litt klabb og babb i boksen fikk Vang presset ballen i nettet. Dermed endte oppgjøret 1-1 i en match RIF helt klart burde beholdt alle poengene i Gaupen.