Bernt Hulsker og Tine Fotballskole

Postet av Ringsaker IF den 24. Jun 2016

Tidligere tippeligaspiller og VGTV-profil Bernt Hulsker kom på populært besøk til Stavsjø fredag.


112 unger i alderen seks til tretten år deltok på det årlige aktivitetstilbudet til Ringsaker/Nes og Tine på Stavsjø stadion. Ungene ble delt inn i 5 grupper, hvor det var forskjellige aktiviteter i hver gruppe.

Det var tydelig å se at Bernt Hulsker hadde en positiv innvirkning på ungene, for både prestasjon- og konsentrasjonsnivået steg betraktelig.

Dyktig

Den tidligere spissen reiste helt fra Oslo for å delta på fotballskolen. Hulskers tips og veiledning ble godt mottatt blant barna, og det var tydelig å se at de koste seg og dronytte a v hans lange erfaring.

Hulsker spilte blant annet fem og en halv sesong for tippeligaklubben Molde, hvor han scoret 31 mål. I tillegg scoret han 21 mål på tre sesonger i Start.

Elleveåringene Kasper Nordsveen og Petter Møller syntes det var veldig artig og lærerikt at Hulsker kom.

– Han var dyktig og inspirerende, og hadde et sprudlende humør som smittet over, opplyser Nordsveen.

– I tillegg var han flink til å finne på morsomme og passende øvelser, fastslår Møller glad.

Guttene var ellers veldig fornøyd med Tine Fotballskole, og synes det har vært to morsomme dager.

Flere talenter

Bernt Hulsker var også fornøyd.

– Det er veldig artig å delta på slike arrangement. Jeg er glad i barn, og synes det er fint å kunne inspirere andre med min kunnskap og erfaring. Det er like givende hver gang. Barna har masse energi, og det er veldig gøy å oppdage ulike talenter. Det er alltid noen som stikker seg ut, forteller Hulsker ivrig.

Han opplyser samtidig at han syntes det var et bra nivå blant de yngre i Ringsaker/Nes, og at det er tydelig å se at det gror godt. Han ble særlig imponert i den eldste gruppa, hvor han så stort potensiale i flere av spillerne.

Vil tilbake

Det var arrangør Håkon Taskerud som tok kontakt med Hulsker gjennom Nordic Bet, og Hulsker stilte gledelig opp. – Jeg synes det er veldig artig, og kommer gjerne tilbake hit neste år. Det er et fantastisk anlegg her, og utrolig mange hyggelige folk, konkluderer den tidligere tippeligaspilleren.

Han la for øvrig opp for seks år siden, og er nå fast deltaker i det populære nettprogrammet ”Foppall” på VGTV, og er ambassadør for spillselskapet NordicBet.

Ungene var konsentrert og fulgte nøye med når Hulsker ga instrukser.

Ungene var konsentrert og fulgte nøye med når Hulsker ga instrukser. (Foto:Picasa)

Kasper Nordsveen synes det var veldig morsomt å bli trent av Bernt Hulsker. (Foto: Picasa)

Kasper Nordsveen synes det var veldig morsomt å bli trent av Bernt Hulsker.

Kasper Nordsveen synes det var veldig morsomt å bli trent av Bernt Hulsker. (Foto: )


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.