Ringsaker vs Moelven 1-1 (1-1)

Postet av Ringsaker IF den 7. Jun 2018

Sola skinte på Gaupen Bernabeu og alt lå til rette for en flott kamp. Varmen preget kampen. Begge lag var ute etter å vinne kampen. I starten av kampen følte begge lag på hverandre. I det 7. minutt puttet Hanna ballen i mål og det lå til rette for at Ringsaker skulle ta dette hjem. Men nok en gang opplevde vi at Ringsaker spilte en og en og glemte at de var et lag. Moelven sendte ei "lompe" mot Ringsaker sitt mål. Hadde Siri vært 10 cm lengre vil hun ha tatt den, men ballen gikk i mål. Da hadde det gått 11 minutter. Kampen bølget litt frem og tilbake etter dette. I det 18. minutt kom Moelven på et angrep. På en eller merkelig måte taklet Jenny Moelven sin spiller og det ble frispark rett utenfor 16. Jenny fikk gult kort og måtte sone 5 minutt på sidelinja. Frisparket satte Moelven over.
Begge lag hadde sine sjanser, men ingen fikk ballen i mål i løpet av omgangen.
Andre omgang ga et helt annet bilde. Ringsaker opptrådte mer som et lag. De hadde utallige muligheter men ballen ville ikke i mål. Moelven hadde også sine muligheter, men det var Ringsaker som styrte omgangen. Kampen ebbet ut i stillingen 1-1.
Det er enkelte spillere som må få ros. Hanna var hele tiden en trussel foran målet til Moelven. Forsvaret med Mimi, Mari og Jenny hadde kontroll bak og slapp sjelden Moelven til.
49 tilskuere tok turen til Gaupen Bernabeu i kveld og det er bra. Neste kamp er 21.6 og da er det viktig å møte opp. Da står det om avdelingsseieren.