Ringsaker/Nes vs Næroset 6-3 (2-1)

Postet av Ringsaker IF den 19. Mai 2017

Gutta tok imot Næroset til kamp på Stavsjø i kveld. Vi tar kommandoen fra start, men sliter litt med å få den forløsende scoringen. Da skjer det som ofte skjer med lag som dominerer, men ikke får mål. Vi slipper inn et skikkelig drittmål. Heldigvis viser gutta glimtvis at de er mye bedre enn dagens motstander, og får putta på to fortjente mål rett før pause. Kevin det første, og deretter Øyvind på straffe etter at Markus blir felt.

I pausen blir det manet om mer bevegelse, slik at lagkameratene får noen å spille på. Grasmatta er tung nok om en ikke skal føre ballen overdrevent mye. Gutta er misfornøyde med eget spill, og ønsker å forbedre seg. Vi er enige om at selv om vi har mye å gå på spillemessig, er vi mye bedre enn motstanderen.

Andre omgang er vi påskrudd fra start, og vi setter to relativt raske mål. Markus først, og deretter Øyvind etter indirekte frispark. Desverre faller vi veldig sammen etter dette, og Næroset får skape noen farligheter. Vi surrer det igjen til for oss selv, og de får straffe.Theodor setter den til 4-2... 4-3 kommer ganske raskt etterpå, og det er igjen kamp. Heldigvis har gutta flere gir, og fjerner all tvil som måtte være igjen, med å putte 2 mål til. Først ved Kevin, før Anders setter spikern i kista med et langskudd! 6-3, og årets første seier er et faktum! Den var helt nydelig! Det beste er at flere tidligere spillere har meldt sitt ønske om å være med å bidra igjen. Noe som gleder oss i trenerteamet stort! Vi ser fram til fortsettelsen!