Biri vs Ringsaker/Nes 3-3

Postet av Ringsaker IF den 30. Sep 2015
Anders skriver om kampen på FB:

Biri - Ringsaker/Nes 3-3 (2-1)

Formasjon: 4-3-3

Med seier mot Biri kunne jubelen slippes løs. Det ble bare nesten forOskar Røhnebæk og resten av gutta.

En meget svak førsteomgang der vi rett og slett ikke var tilstede. Vi sliter virkelig mot et hardtarbeidene og kontringsterkt Biri lag. De ville mye mer oss, og det var virkelig bekymringsfullt spørr du meg når man tenker på utgangspunktet. Men vi noterer oss for en vakker scoring etter 2 min spilt. Synd at omgangen varte 43 min til.

Andreomgangen er gutta påskrudd. Og den største forskjellen fra førsteomgangen er det vi gjør uten ball i andreomgangen. Anført av banens beste Oskar som løper og løper (konstant trussel), og våres kaptein Markus Martinsen (andreomgangen er årsbeste) som kriger som den gladiatoren han er baki der sammen med Øyvind Haugli så klarer vi å sette press på Biri.

Dette resulterer i at vi klarer å snu kampen fra 2-1 ledelse til Biri til 3-2 ledelse favør oss. Den ene gangen Biri klarer å spille seg til mulighet i andreomgangen gjør dem meget bra. Dødelig effektivt, men fullt lovlig. Surt for oss!

Vi sliter når lagene legger seg bakpå og forsvarer seg med alle 11 på egen halvdel. Noe Biri gjorde forøvrig veldig bra. Vi har en case vi må løse der!

Kampen ender 3-3. Men om det ikke ble 3 poeng, så ble det 1 poeng som kan vise seg å bli veldig viktig.

Målscorere:
Oskar 2
Sondre 1

Førstekommende Mandag avsluttes serien for våres del hjemme på Gaupen Bernabeu mot Toten/Kolbu.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.