Siste dag i Barcelona

Postet av Ringsaker IF den 12. Aug 2015Anders forteller:

Nå nærmer reisen seg slutten...

Vi har hatt noen eventyrlige dager i Spania. Våres siste dag i Spania har vi benyttet til å spille kamp før vi tok turen til Barcelona og fikk oppleve det folksomme livet der.

Det hele startet kl.10.00 i dag CF Blanca Subur sin stadion. Det var duket for treningskamp. Vi gjorde en meget bra kamp, men tekniske spanjoler tok det lengste strået til slutt. En jevn og spennende kamp som endte med 2-1 seier til CF Blanca Subur. Målscorer for RIF/NES var forøvrig Sondre.

Etter kampen var det bare å jogge ned til hotellet, hoppe i dusjen og pakke sakene sine. Kl.13.00 var det avreise fra Sitges til Barcelona med buss.

45 min senere ankom vi Barcelona og hotellet våres. Da fikk gutta fri til å gjøre som de ville. De fleste dro til den kjente gaten La Rambla og opplevde livet der. Noen tok også turen til verdens største fotballshop, Futbol Mania.

Kl.20.30 møttes vi alle på en sportsbar for å se Barcelona vinne mot Sevilla i en meget høydramtisk kamp. Der møtte vi også våres supporterleder Malin som også er i Barcelona.

Nå er det natta fra oss her i Spania. Om ikke så mange timer starter hjemreisen til Norge.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.