A-lagstreneren møter Ressursgruppa.

Postet av Ringsaker IF den 29. Sep 2020

En meget engasjert og positiv A-lagstrener gjorde formiddagskaffen til Ressursgruppa til en trivelig og interessant happening. John Arne hadde hørt mye pent om gruppa som møtes hver tirsdag på idrettsplassen for å rydde eller utføre større oppgaver. Siden det ikke er blitt spilt en eneste A-lagskamp etter at koronaen rammet oss i mars, ønsket han å gi Ressursgruppa et lite innblikk i hva som foregår på seniornivå. 

John Arne er imponert over spillergruppa si. Tross alle koronarestriksjoner har det gjennomsnittlig vært 14 spillere som har møtt til trening to ganger i uken. Han får heller ikke fullrost støtteapparatet sitt og det gode miljøet som er i gruppa. At RIF har fått flere nye spilleroverganger i høst er også et bevis på nettopp dette. For John Arne er det viktig å holde sammen som lag og klubb, og at det skal være gøy å spille fotball.  John Arne er optimistisk og ser fram til 2021 sesongen.

Etter at informasjonsbiten var omme, ble det tid for litt fotballmimring og noen spenstige historier fra boka  "Verbale sleivspark". Vi fikk blant annet høre om den herlige historien om Pål Jacobsen som prioriterte fiske i Åsta i stedet for å prøvespille for Liverpool på 70-tallet. Om RIF-supporter og dommer Arvid Minde som fikk magetrøbbel under en guttekamp og som fortsatte dommergjerningen på en utedo med vidåpen dør. Vi fikk høre om Kjeftesmella på Stavsjø Stadion og om Dalaspilleren som havnet i senga til vaktmesterfruen.

På bildet forteller John Arne historien om mangeårige RIF-keeper Kjetil Holmen som entret Jevnaker stadion iført Langmoens blå arbeidsbukse, vernesko, arbeidshansker og to røkte middagspølser i baklomma på buksa. Den gangen var han keeper for Dala og ble plukket opp i fabrikkporten av bussen med lagkamerater før ferden gikk til Jevnaker. Før kampen måtte han innom S-laget for å kjøpe seg mat. Keeperutstyret var glemt igjen i Brumunddal og dermed entret Holmen Jevnaker stadion iført arbeidsantrekk og middagspølse i baklomma (som visstnok hang ut av lomma etter første redning ved stolperota).  

Undertegnede fikk selv boka i julegave og det er blitt mye "jeg ler så tårene triller".

Tusen takk for en fin formiddag på klubbhuset i Gaupen. Vi ser fram til 2021 sesongen vi i Ressursgruppa også.  💛💙💛

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.