Gjøvik-Lyn 2-Ringsaker 1-2 (0-0)

Postet av Ringsaker IF den 10. Jun 2019

Vi prøvde å gå stille i dørene etter to fryktelige kamper fra vår side. Idag hadde vi muligheten til å reise kjærringa når vi reiste på feil side av Mjøsa for å møte Gjøvik-Lyn 2. 

De første 45 var en stillingskrig hvor Gjøvik hadde ballen mest. Vi skapte allikevel omgangens største og eneste potente sjanse når Erik Sigtbakken får fyre fra ca. 13 meter. Den går dessverre utenfor, og lagene går til pause med 0-0.

Andre omgang blir relativt lik den første. Selv om tendensen var at vi har litt mer ball. Vi sliter med å skape det store. Gjøvik-Lyn på sin side har et par halvsjanser som Torgersen har god kontroll på. De scorer 1-0 etter 65 minutter, vi har ikke skapt det store, og ting ser ganske mørkt ut.

Vi gjør et par bytter, og plutselig starter vi å bruke rommene som Gjøvik-Lyn etterlater seg. Roger Sigtbakken som hadde et meget godt innhopp drar seg fri på høyrekanten finner storebror Erik som setter inn utligningen sikkert! Vi fortsetter å spille ball, men Gjøvik er ikke ufarlige. De har blant annet en gigasjanse til å sette inn ledelsen, men Tor får avverget. Det virker til å gå mot uavgjort når Gjøviks høyreback tar en siesta på egen 20-meter. Dette oppfatter Amund G og Erik S. Amund triller igjennom Erik Sigtbakken, og alene med keeper scores det sikkert. Vi leder 2-1, med kun 4 minutter igjen på klokka. De klarer ikke skape all verden i tilleggstiden, og vi ender opp med seier og 3 poeng! Ikke pent, ikke fantastisk fotball, men veldig viktig!

Tor Torgersen kee

Espen Haakensveen fh

Mikkel Amb fs

Håvard Haugom fs

Kent Jørgen Johansen fv

Amund Skaug Grasbakken dms

Stian Larsen ms

Andreas Os ms

Christer Krokengen hv

Erik Sigtbakken sp

Torbjørn Falch Rustand vv


Benyttede innbyttere:

Sverre Elvsveen 45 min for Kent Jørgen Johansen

Erik Grønvold 25 min for Andreas Os

Roger Sigtbakken 25 min for Christer Krokengen

Borys Gwarda 15 min for Torbjørn Falch Rustand

Fredrik Nikolaisen 7 min for Håvard Haugom


Gult og blått tel krampa tæk øss!💛💙

Tekst fra guttas facebookside 

Bilde fra RB arkiv.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.