Sesongen 2019  - Trenerteamet har planene klare.

Postet av Ringsaker IF den 23. Okt 2018

Etter noen særdeles spennende sluttminutter i siste serierunde ble sesongen avsluttet med opprykk til 4. divisjon, og målet for sesongen ble en realitet. 

 Vi gratulerer gutta og støtteapparatet med en opplevelsesrik sesong- og med opprykk som kronen på verket.  Ønsker tillykke med KM kamp mot Reinsvoll kommende helg. Vi krysser fingrene og håper det går veien.  

I et spillermøte mandag 22. oktober ble trenerteamet for 2019 sesongen presentert. Anders Hansen vil fortsette som hovedtrener sammen med Marius Ingebretsen. Han har hatt ulike trenerfunksjoner i flere klubber, primært i yngres avdeling, og har bl. a UEFA B-lisenskurs. Marius kommer fra en engasjert fotballfamilie, og representerer en kultur som samsvarer veldig bra med slik Ringsaker ønsker å fremstå. Planen framover er også at han skal bidra i Yngres avdeling.  Vegar Berge og Stian Larsen fortsetter også som assistent-trenere, lojale RIF gutter med motto "Gult og blått til krampa tæk øss".    

Trenerteamet informerte spillerne om planene for neste sesong, med fortsatt vektlegging av identitetsbygging, glede og disiplin i treningsarbeidet.  Målet er at Ringsaker skal hevde seg godt i 4 divisjon, og da kreves det mer trening.  

Vi gleder oss til 2019 sesongen, og ser frem til et fortsatt positivt og utviklende samarbeid. Styret har tro på at arbeidet framover vil gi resultater, og at RIF fotballen utvikler seg i den retningen som vi ønsker. Vi ønsker trenerteamet lykke til med neste sesong, og ønsker spesielt vår nye RIF gutt Marius velkommen til Ringsaker.    

Styret i RIF Fotball

Bildet viser fra venstre: Vegar Berge, Anders Hansen, Marius Ingebretsen og Stian Larsen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.