Treningskamp mot Brøttum.

Postet av Ringsaker IF den 10. Apr 2018

RIF 2 - Brøttum 11-4 (6-0)

Et nytt lokaloppgjør i førsesongen da RIF 2 og Brøttum IL møttes for andre gang i denne oppkjøringen til kommende sesong. Gårsdagens oppgjør startet i et godt tempo og Brøttum klarte å presse oss tidlig til å gjøre små feil, spesielt i våre bakerste rekker da Brøttum kommer til noen halvsjanser tidlig i kampen. Men etter en litt rotete start så reiser vi oss og tar full kontroll på kampen og presser Brøttum bakover. Vi skaper veldig mange og gode sjanser når vi først får opprettholdt trykket på dem, og til pause er stilling hele 6-0 til våre gule og blå gutter.

Etter en god førsteomgang så begynner vi å senke skuldrene litt og tempoet vårt i pasningspillet faller og vi slipper til Brøttum mange sjanser da vi tar store risikoer på egen halvdel. Vi får et par imot oss men reiser oss fort og fortsetter med det gode spillet vi viser at vi behersker og innehaver. Vi viser god og attraktiv angrepsvillig fotball da vi skrur opp tempoet i kampen, og vi vinner til slutt 11-4 over et godt Brøttum IL lag.

Vi tar med oss en god kamp og gjennomkjøring da det kun gjenstår en treningskamp til før serien starter for fullt på Gaupen Bernabeu 29.april.

En spiller som utmerket seg godt var Øyvind Haugli som var tilbake fra langtidsskade og utmerket seg med to flotte scoringer. Vi ser frem til mange flere for den kommende sesongen.

Laget mot Brøttum:
Magnus 
Mikkel 
Øyvind
Eskil 
Piotr 
Christian 
Michal 
Hans Andreas 
Andreas Dårstad 
Simen Viken 
Kevin 
Tor ArneKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.