Terminlister høstsesongen (7-19 år) er nå klare.

Postet av Ringsaker IF den 16. Jul 2017

Alle samarbeidslag i 2017 som er registrert under Ringsaker IF, samt samarbeidslagene G10 og G15 har egne lagsider på Ringsakers hjemmeside. Disse ligger under fanen "Våre lag" og her kan du nå lese høstens kampoppsett for lagene du vil følge.

Terminlistene for høstsesongen finner du også på fotball.no: https://www.fotball.no/turneringer/?d=5

IØFK anbefaler den nye minfotball-app`n som du kan lese om her: http://www.minfotballapp.no/

IØFK har lagt ut følgende informasjon på sin hjemmeside:

Kontaktpersoner Vi ber om at alle lag/klubber går inn i FIKS og kontrollerer at alle lag er oppført med riktig kontaktperson for laget og at telefon og e-post stemmer.

Når dere har funnet kampoppsettet finner dere kontaktperson ved å klikke der det står «KONTAKTPERSONER».  Dersom informasjon er feil retter klubben opp det. Skulle klubben ha vanskeligheter med å få dette til, så sendes det en epost til: larsj.sandvik@fotball.no med melding om hva som skal rettes opp.

Bane (gjelder barnefotballklasser) Hjemmelaget gir beskjed til bortelaget om klokkeslett og bane for kampene, slik at lagene har vært kontakt med hverandre før kampen. Det er ønskelig at hjemmelaget gir beskjed om tidspunkt for kampene så tidlig som mulig.

Kampoppsett  Kampoppsettet er et stort puslespill med mange ønsker fra de ulike lagene om spilledatoer, antilag osv. Vi har etter beste evne forsøkt å innfri alle ønskene men dette er dessverre ikke mulig å få til fullt ut og vi håper på forståelse for dette.

Dommer/Kampleder Barnefotballklasser: Hjemmelaget eller klubben til hjemmelaget skaffer dommer til de samme klassene som i vårsesong. Benytt kvalifiserte dommere som har gjennomført klubbdommerkurs. Støtt godt opp om dommerne.

Ungdomfotballklasser: Kretsen sette opp dommer på 11er og 9er kamper i G19, J17, G16, G15, J15, G14 og J14. Hjemmelaget skaffer dommer til alle 7er kamper, og til alle kamper i G13 og J13. Støtt godt opp om dommerne våre!

Spillereglene  Spilleregler for barnefotball finner dere her: https://www.fotball.no/lov-og-reglement/spilleregler/spilleregler---barnefotball-612-ar/#Toppen

Spilleregler for ungdomsfotball finner dere her: https://www.fotball.no/lov-og-reglement/spilleregler/spilleregler-og-retningslinjer---ungdomsfotball-13-16-ar/#71023

Vi ber om at lagets ledere og trenere oppfrisker disse jevnlig. I spillereglene finner dere også oversikt over banestørrelse og målstørrelse. Det er viktig at banestørrelsen er korrekt og at det ikke benyttes verken for stor eller for liten banestørrelse.

Vi ønsker alle lagene lykke til med å skape en god og fair høstsesongen!

 

Tekst: Pål Erik Heimstad Publisert: 07.04.2017 Endret: 14.07.2017

Nyttige lenker


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.