Fair play i barnefotballen. En historie fra virkeligheten.

Postet av Ringsaker IF den 8. Jul 2017

Fair play er et begrep som omfatter veldig mye, men vi oppsummerer ofte med at det handler om respekt. Respekt for individer og roller, respekt for omgivelsene, respekt for intensjonen med aktiviteten og dens retningslinjer. Å vise respekt for målet om å skape god aktivitet, er slik en sentral del av Fair play.

Under gjennomgang av vårsesongen 2017, merket vi oss i så måte en svært hyggelig beskjed fra Biri IL G9, som kunne fortelle om følgende:

"Under kampen 29.5 mot Lena (IF) G9, hadde vi kun fem Biri-spillere. Lena som hadde flere innbyttere, viste stor sportsånd ved å låne oss to av sine, som kjempet med oss som om de hørte til Biri! Veldig positiv opplevelse for oss".

Det er gledelig at man viser Fair play, ved å ta hensyn til hovedintensjonen med aktiviteten - vi skal skape god og jevnbyrdig aktivitet for barna. En stor takk til Lena IF som i dette tilfellet bidro ekstra til dette. Vi kan melde om at resultatet i kampen ble 8-8 (!), etter alle solemerker helt perfekt og en fin arena for mestring og utvikling for alle involverte.

Riktig god sommer og en fair sesong videre ønskes alle.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.