Tidlig scoring og etterlengtet seier i kampen mot Kongsvinger.

Postet av Ringsaker IF den 27. Mai 2017


Scoringskåte Glåmdøler gjestet Gaupen Bernabeu. 19 scoringer på de to siste seriekampene er ikke noe annet en smått imponerende.

1.Omgangen:

Varselskudd!
Det startet fryktelig for de Gule/Blå. Allerede etter 2 min får Glåmdølene en stor sjanse. Passivt forsvarspill gir spissen til glåmdølene mulighet til vende opp på midten, han trer igjennom til sin kantspiller som avslutter. Heldigvis for oss, så skjøt han med løskrutt for anledningen!

Champagne fotball!
Så var det RIF for alle penga. Etter 10 min spilt så sendte Tor Arne Krogsrud Gaupen Bernabeu til himmels. 1-0 til RIF gutta, fortjent! Gutta fra Gaupen malte på, skapte den store sjansen etter den andre. Vi håpte på den berømte ketchup effekten, men i fortvilelse måtte vi se at bokspillet våres foran motstanderen sitt mål var alt annet en imponerende. Vi burde ha drept kampen, vi kunne/burde ha hatt 4-5 scoringer. Dommeren blåser i fløyta, 1-0 til RIF halvspilt.

2. Omgangen:

Tidlig scoring!
Stian Tangen sender en nydelig pass i bakrommet til Kent Jørgen. Hurtigtoget er fri, men dessverre for oss så fortsetter vi der vi slapp foran motstanderen sitt mål i førsteomgangen. Synd...

Rollebytte!
I nesten 45 min så kjører et godt Kongsvinger lag over oss. Nå er det de som dominerer, styrer kampen. RIF gutta jobber iherdig, ofrer seg og kriger på hver ball. En god Ken Robin i mål, og med oppofrende lagkamerater. Så klarer gutta å holde stand!

En deilig seier, ordentlig sliteseier mot et godt lag. Dette gir gutta garantert en boost etter det bitre nederlagt mot Furnes sitt. Etter å ha hatt så mye stang ut, så var det jaggu godt å ha litt stang inn!

Vi har tett kamprogram, allerede på tirsdag så er det ny kamp borte mot HIL. Tre kamper på 9 dager, samtidlig som motstanderene våre for mer hvile er en utfordring. Den utfordringa må vi ta og skal ta!

Gult og Blått, rifgutthei!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.