Terminliste 7 -12 år er klare

Postet av Ringsaker IF den 11. Apr 2017

Terminlistene for barnefotball er klare. Disse finner du på fotball.no:
https://www.fotball.no/turneringer/?d=5

Vi anbefaler den nye minfotball-app`n:
Les mer om denne her: http://www.minfotballapp.no/

Kontaktpersoner
Vi ber om at alle lag/klubber går inn i FIKS og kontrollerer at alle lag er oppført med riktig kontaktperson for laget og at telefon og e-post stemmer.

Når dere har funnet kampoppsettet finner dere kontaktperson ved å klikke der det står «KONTAKTPERSONER».
Dersom informasjon er feil retter klubben opp det. Skulle klubben ha vanskeligheter med å få dette til, så sendes det en epost til: larsj.sandvik@fotball.no med melding om hva som skal rettes opp.

Bane
Hjemmelaget gir beskjed til bortelaget om klokkeslett og bane for kampene, slik at lagene har vært kontakt med hverandre før kampen. Det er ønskelig at hjemmelaget gir beskjed om tidspunkt for kampene så tidlig som mulig.

Kampoppsett
Kampoppsettet er et stort puslespill med mange ønsker fra de ulike lagene om spilledatoer, antilag osv. Vi har etter beste evne forsøkt å innfri alle ønskene men dette er dessverre ikke mulig å få til fullt ut og vi håper på forståelse for dette.

Vårsesongen byr også på utfordringer med 17. mai – Kristi Himmelfartsdag (25. mai) og pinsehelgen.

Det er lagt kamper både Kristi Himmelfartsdag (25. mai) og 2. pinsedag men kan ikke lag spille på oppsatte datoer, må dere kontakte motstander for flytting av kamp.

Dommer/Kampleder
Hjemmelaget eller klubben til hjemmelaget skaffer dommer til kampene. Dommeren skal ha gått på klubbdommerkurs eller annet dommerkurs.

Spillereglene
Spilleregler finner dere her:
https://www.fotball.no/lov-og-reglement/spilleregler/spilleregler---barnefotball-612-ar/#Toppen

Vi ber om at lagets ledere og trenere setter seg godt inn i disse før sesongstart.
I spillereglene finner dere også oversikt over banestørrelse og målstørrelse. Det er viktig at banestørrelsen er korrekt og at det ikke benyttes verken for stor eller for liten banestørrelse.

Vi ønsker alle lagene lykke til med sesongen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.