Fart - Ringsaker/Nes 10 - 3

Postet av Ringsaker IF den 20. Aug 2016


Ringsaker/Nes-trener Tom Evensen var både oppgitt og forbannet etter ydmykelsen.

– Om toget for å overleve har gått spør du. Vi ser ikke perrongen en gang.

Positiv start

Det snodige er at gjestene åpnet oppgjøret positivt, og allerede i det åttende minuttet utlignet Torbjørn F. Rustand vertenes ledelse.

Kort tid etter skrudde Stian Tangen et hjørnespark rett i nettmaskene. Ringsaker/Nes holdt følge helt til Fart tok ledelsen etter 28 minutter, men derfra og inn gikk rullegardina fullstendig ned for gjestene.

I tillegg til 10 godkjente mål fikk vertene fire mål annullert for offside.

– Vi kommer seriøst til å bli tiltalt for kampfiksing etter det her. Hadde noen observert dette ville vi blitt saksøkt, tordnet Evensen.

Assistent Yngve Skolmli var på bølgelengde med Evensen hva humør angår.

–Dette er det svakeste jeg har opplevd i seniorfotball i hvert fall.

– Blir for dumt

Begge trenerne var oppgitt over mangelen på seniorspillere i klubben.

– For å si det på en annen måte: I dag har dattera mi spilt turnering på Jorekstad, og jeg sa jeg måtte reise hit på kamp. Dette skal jeg forsvare, og si til min datter at jeg måtte reise for å tape 10-3! Det er bare tull at vi skal få betalt for å reise hit å bli pissa på, Folk prioriterer andre ting, og i høst har vi maks vært fem- seks seniorspillere. Så hva skal vi trenere gjøre, sier en svært frustrert Evensen.

Kampfakta

Fart – Ringsaker/Nes 10–3 (5–2)

Seriekamp 4. divisjon

Mål: 1–0 (7. min) 1–1 Torbjørn Falch Rustand (8. min) 1–2 Stian Tangen (11. min) 2–2 (15. min) 3–2 (28. min) 4–2 (36. min) 5–2 (45. min) 6–2 (46. min) 7–2 (49. min) 7–3 Torbjørn F. Rustand – straffe (56. min) 8–3 (67. min) 9–3 (84. min) 10–3 (87. min)

Dommer: Einar Gjerde


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.