Brumunddal 2 vs Ringsaker/Nes 1-2

Postet av Ringsaker IF den 22. Jun 2015Vareopptellingen i Ringsaker/Nes i forkant av oppgjøret var såpass nedslående at Tom Evensen ikke hadde annet valg enn å knytte på seg skoa og krige for poeng på sin gamle hjemmebane. Det viste seg å være et lurt trekk.

Tuneller og mål

Evensen var riktignok ikke så kvikk i steget som i sine glansdager, men tillot seg tidvis å briljere med tekniske c-momenter. Minst to tuneller måte Dalaspillerne finne seg i foruten scoringen som sendte gjestene i ledelsen. Det var ikke så mye som indikerte strekk i lårene på den avslutningen fra distanse som satt helt inne ved stolpen. Den gamle målsniken hadde også et raid som kulminerte i et stolpeskudd. Ikke verst for en med strekk i begge lår.

« Verken jeg eller Lars Erik (Snuggerud) bør egentlig spille i dag, mens sånn er det når det er lite folk tilgjengelig. Det er desto deiligere å vinne da. Det var også viktig med tanke på fortsettelsen. Det kunne blitt tungt i de to siste kampene før ferien med tap her, sier Evensen som innrømmer at det fort kunne blitt nettopp det.

« Dette kunne ha bikket begge veger, men vi har matchvinnere i begge ender, smiler han.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.