Storhamar vs Ringsaker 1-3 (0-0).

Postet av Ringsaker IF den 22. Aug 2019

Kampen som måtte vinnes om håpet om fornyet kontrakt i 4.div skulle leve. Vi stilte til kamp uten tunge navn som Espen Haakensveen, Roger Sigtbakken, Erik Sigtbakken, Erik Grønvold, Tor Torgersen, Preben Ingebretsen og Torbjørn Falch Rustand. Når Christer i tillegg må på jobb etter 20 minutter, så kan man si at 8 spillere som aspirerer eller tar plass i første-elleveren manglet i dagens kamp!

 I første omgang slurver vi fryktelig, og blir hengende etter i nesten alle dueller. Allikevel er det vi som skaper de to største sjansene. Først ved Christer Krokengen, deretter ved Tor Arne Krogsrud. Vi klarer ikke omsette de dessverre, og lagene går inn til pause med 0-0.

Andre omgang starter på verst tenkelige vis, med 1-0 i mot før det var spilt 1 minutt. Gutta tar opp hansken og tar over banespillet mot et stadig mer slitent Storhamar. Det er helt fortjent når debutant Jonas Johnsen Lillehovde setter inn 1-1, og noen minutter senere er samme mann frempå og scorer 1-2! Når Piotr da kjemper inn 1-3 helt på slutten, er 3 poeng et faktum!Dette viser hvilken karakter årets RIF-mannskap besitter. Liggende under 1-0 med såpass mange spillere skadet/utilgjengelige! Vi er oppriktig stolte av de som var klare til match i dag! Folk jobber for hverandre, backer hverandre opp og skaper et fantastisk kollektiv som er veldig vanskelig å slå!

Vil få dra fram Ken Robin, som har en meget solid kamp i buret, Jonas som scorer de to viktige målene og legger ned mange meter, samt Sverre som er en bauta i midtforsvaret i kveld! Tror Storhamar-spissen kommer til å ha fæle drømmer etter den fæle opplevelsen han hadde i kveld!

Men, viktigst av alt er kollektivet som virkelig har blitt satt på prøve de siste ukene! De bestod med glans i kveld også!

Gult og blått tel krampa tæk øss!💛💙

Bilde og tekst fra guttas facebookside. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline