Opprykksdrama: ELVERUM LOVER FULL INNSATS.

Postet av Ringsaker IF den 19. Okt 2018

Av Frank Morgan Bakken, Ringsaker Blad

FOTBALL: Status før siste runde er at Grue topper tabellen med to poeng og elleve plussmål mer enn Ringsaker. Onsdag ble Stange, som stilte med ti mann i oppgjøret, slått 16–0 og dermed skaffet de grønnkledde fra sørfylket seg et godt forsprang i kolonnen for målforskjell også. Spiller Grue og Elverum 2 uavgjort vil det si at Ringsaker må slå Braskereidfoss med minst 11 mål. Skulle derimot Elverum 2 vinne vil Ringsaker rykke opp om de også går seirende ut av siste kamp.

Ubeseiret mot topp tre

Grue står uten hjemmetap i år og Elverum 2 har ikke noe å spille for, men kommer på ingen umotiverte til Solør.

– Ringsaker trenger absolutt ikke å frykte at vi skal være umotiverte mot Grue. Motivasjonen vår er som den har vært mot alle andre lag vi har møtt, hvor vi skal forsøke å vinne kampene vi spiller. Vi stiller like sterkt nå på lørdag som når vi spilte 0–0 mot Grue hjemme. Vi har tatt fire poeng både mot Hernes og Ringsaker, og vi vil ikke være noe dårligere mot Grue, forteller lagleder for Elverum 2, Ole Håkon Lien, til Ringsaker Blad.

Liten tro på at det går

Da Ringsaker slo Stange 11–2 nylig var Erik Sigtbakken involvert i åtte av målene. Han mener at et lite under må til for at Ringsaker skal rykke opp nå.

– Sannsynligheten for opprykk nå er dessverre ganske liten. 80 – 20 i favør Grue, og da er jeg raus på vår vegne. Vi får håpe på et mirakel, vi har fått servert et i år så kan jo alltids håpe på et til. Men det har skjedd større undrer i fotball opp igjennom åra enn at Elverum 2 skal klare å holde nullen mot Grue og attpåtil klare å sleive inn en goal. Grue er et mye bedre lag.

Men vi må tenke på oss selv og gjøre jobben mot Braskereidfoss i Gaupen. Vi kan bare slippe ned skuldrene. Vi hadde en gyllen mulighet til å avgjøre dette, men den rotet vi bort, så vi har oss selv å takke.

Vi håper uansett på mye folk i Gaupen, som kan feire med oss hvis ikke miraklenes tid er forbi, sier Sigtbakken.

Hvor vidt laget får info om utviklingen i Grue undervegs aner han ikke, men som han sier:

– Vi må uansett vinne for å ha en mulighet, så vi bør konsentrere om det. At Elverum melder at de er toppmotiverte er jo veldig bra for oss. Det er jo selvfølgelig en mulighet for Elverum 2 å spille en enda større rolle i opprykksdramaet da. De har snart hovedrollen i det dramaet, avslutter Sigtbakken.

Bilde og tekst fra Ringsaker Blad


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline