Vang FL vs Ringsaker 1-1

Postet av Ringsaker IF den 10. Mai 2017

Vi styrer begivenhetene i nesten samfulle minutter før pause, men Vang går allikevel i garderoben med 1-0. Målet blir satt inn på retur etter at Ken Robin redder straffe.

Etter pause styrer vi om mulig enda mer av begivenhetene, men det vil seg liksom ikke. Vi får en scoring annulert for offside, vi skyter over,utenfor eller rett på keeper.

Omtrent midtveis i omgangen får Kent Jørgen en diagonalpasning som han flikker med seg med hælen og fosser mot mål, endelig sitter'n!! Det var så fortjent, og det var så godt. Nå skulle vi bare presse på for flere scoringer... Dessverre fortsatte marginene å være mot oss i kveld. Det er fryktelig tungt å svelge at vi ikke får med oss 3 poeng, vi burde og skulle hatt det!

Vang skaper veldig lite,de har vel en sjanse utenom straffesituasjonen, den får Ken og etterhvert forsvaret ryddet unna. Vi har ball og vi skaper sjanser, vi må bare bli dyktigere og heldigere foran motstanderens mål!

Det eneste vi kan gjøre er å dra oss selv opp etter nakkskinnet, og vinne på førstkommende mandag. Da kommer nemlig Elverum 2 på besøk!

We go again! Gult og blått til krampa tar oss!