Nyhetsbrev Hedmark idrettskrets

Postet av Ringsaker IF den 26. Apr 2017


Samordnet søknad og rapportering fra idrettslagene i 2017 (Idrettsregistreringen)

Vi minner om at alle idrettslag er pliktige til å rapportere medlemsopplysninger til Norges idrettsforbund innen 30. april 2017 gjennom www.klubbadmin.no.

Dette er en samordnet søknad og rapportering til idrettsforbundet. I tillegg til rapporteringen av antall medlemmer har idrettslaget samtidig mulighet til å søke om kompensasjon for moms på varer og tjenester. Fristen for søknad for moms på varer og tjenester er 15. august 2017, men idrettsforbundet anbefaler idrettslaget å søke om kompensasjon samtidig med rapporteringen.

Idrettslagene må gjøre følgende punkter innen 30. april 2017 via www.KlubbAdmin.no:
1. Rapportere medlemstall og aktive medlemmer pr. 31.12.16
2. Svare på noen spørsmål fra idrettsforbundet og aktuelle særforbund
3. Registrere navn og fødselsnummer (11 siffer) på styremedlemmer som er valgt på årsmøtet i 2017
4. Se over/oppdatere idrettslagets kontaktopplysninger, inkludert organisasjonsnummer i Brønnøysundregistrene

Har du problemer med pålogging så kontakt NIFs supportavdeling på telefon 03615.
Du kan også kontakte oss på telefon 62 54 26 00 dersom du har spørsmål om rapporteringen.

Søknad om vare- og tjenestemomskompensasjon 2017

Nå kan alle idrettslag, idrettsråd særkretser/regioner og AS søke om vare- og tjenestemomskompensasjon 2017. Formålet med ordningen er å kompensere de kostnader som frivillige organisasjoner har til merverdiavgift ved kjøp av varer og tjenester.

Søknadsfrist er 15. august, men vi anbefaler idrettslaget å søke om kompensasjon samtidig med samordnet søknad og rapportering (se sak over).

Les mer om ordningen her:
Les mer

Nytt kurstilbud:

Intro-kurs for klubbens styre

Hedmark idrettskrets tilbyr nå et kort intro-kurs for klubbens styre.
Intro-kurset vil gi en grunnleggende forståelse for hva som forventes av et styre. Kursdeltakerne blir kjent med de viktigste lovene og reglene som en klubb må forholde seg til, samt får tips om nyttige verktøy for styrearbeidet. Kurset er gratis og av varighet på 1,5 time.

Se datoer for oppsatte kurs under "kommende kurs og aktivitetstilbud" (lenger ned i nyhetsbrevet), eller ta kontakt med oss for å avtale tidspunkt for kurs for ditt klubbstyre. Kontaktperson: Avle Christen Bjørn, telefon 419 00 220.

Inspirasjons- og motivasjonskveld i Rendalen

Torsdag 27. april kl 18.00-20.00 inviterer Rendalen IL i samarbeid med Hedmark idrettskrets til inspirasjons- og motivasjons-kveld på Åkrestua i Rendalen.

Foredragsholder for kvelden er Frode Kyvåg. Han er en motivator av de sjeldne, og kommer til å sette fokus på hva som er viktig for å engasjere ledere og tillitsvalgte til idrettslagets arbeid. Det vil også bli fokus på hvordan man kan motivere ungdommer til oppgaver i idrettslaget. Frode fremhever også betydningen av å drive variert og allsidig idrett.

Det er gratis inngang. Ingen påmelding.

Se invitasjonen i vår Aktivitetskalender

Kommende kurs- og aktivitetstilbud


INTRO-KURS FOR KLUBBENS STYRE
Kurset vil gi en grunnleggende forståelse for hva som forventes av et styre.
Kursdeltakerne blir kjent med de viktigste lovene og reglene som en klubb må forholde seg til, samt får tips om nyttige verktøy for styrearbeidet.

8. mai - Elverum
10. mai - Alvdal
15. mai - Ottestad
30. mai - Kongsvinger


KLUBBADMIN
Hedmark idrettskrets inviterer til kurs i idrettens program for medlemsadministrasjon - «KlubbAdmin» - som er utviklet for å ivareta forskriften om sentralt medlemsregister.

27. april - Flisa


TEMAKVELD
Hedmark idrettskrets og Rendalen IL inviterer til motivasjons- og inspirasjons-kveld med Frode Kyvåg på Åkrestua i Rendalen. Frode Kyvåg er en motivator av de sjeldne som kommer til å sette fokus på hva som er viktig for å engasjere ledere og tillitsvalgte til idrettslagets arbeid, i tillegg til å fremheve betydningen av å drive variert og allsidig idrett.

27. april - Rendalen


SPEAKERKURS
Hva vil det si å være speaker? Hovedspeaker eller intervjuer? Hvordan bruker jeg stemmen? Hvordan brukes lyd og musikk til å skape stemning? Hvordan kommunisere med publikum?
Kurset er for deg mellom 16 og 26 år, og som har lyst til å prøve seg som speaker.

8. juni - Idrettens Hus, Ottestad


For informasjon om kursinnhold og påmelding, vennligst klikk deg inn på vår hjemmeside og se vår kalender: Aktivitets-kalender

Kontaktinformasjon

Hedmark idrettskrets
Idrettens Hus,Løvstadvegen 7
2312 Ottestad

Tlf: 62 54 26 00

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline