Roterud 2 - Nes/Ringsaker 4 - 5

Postet av Ringsaker IF den 21. Okt 2016

Vårt G16 lag er nå inne i en hard og spennende uke. Det skal spilles tre seriekamper og to KM kamper.

På mandag spilte vi mot Vind 2 hvor vi vant 14 – 1. Det som var spennende før møtet på torsdag mot Roterud 2, var om gutta hadde greid å få denne kampen ut av hode og bein.

Før kampen stod seriemesterskapet i avdeling 2 mellom oss, Biri og Roterud 2, så det var en spennende gjeng som dro til OL-byen.

Vi tok føringen i kampen og ledet 1-0 etter scoring av Christian Høgset. Etter dette dabbet vi litt av og Roterud utlignet. Vi forsatte etter dette å produserer den ene sjansen etter den andre, men i mot spillets gang fikk Roterud sin andre scoring. Få minutter etter tok Simen Viken Solberg like godt saken i egne føtter og driblet av tre spillere som havnet nedi Lillehammer sentrum og utlignet til 2-2. Dette resultatet står seg til pause.

Etter pause er Roterud 2 på hugget og tar ledelsen 3-2 før Christian utligner til 3-3. Roterud vil ikke gi oss noe gratis og går igjen opp i ledelsen 4-3. Det er nå 12 spennende minutter igjen hvor Christian igjen scorer og vi er på stillingen 4-4. Begge lag begynner å bli slitne og i det er igjen 2 minutter tar vi ledelsen 5-4 ved Christian. Det blir tillagt 1 minutt tilleggstid, men vi greier å holde stillingen ut. Vi takker Roterud for en velspillende og spennende kamp.

Vi får to skader på sentrale spiller som vi håper blir klare igjen til helgas kamper.

Etter kampslutt ble det kunngjort at Toten3 og Biri hadde spilt uavgjort 3 – 3.

Dette resulterte at vi er vinnere av vår avdeling før søndagens kamp mot Harestua 2 i Gaupen kl. 15.00.

KM kamper spilles på lørdag i Gaupen kl. 10.00 og kl. 15.30

Bildet er fra kampen mot Vind


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline