Eidskog vs Ringsaker/Nes 4 - 2

Postet av Ringsaker IF den 27. Sep 2015

Vegar skriver på FB:

Eidskog-Ringsaker\Nes 4-2 (1-1)

Vi møtte opp til kamp borte mot den ubeseirede serielederen, vel vitende om hva som var i vente. Vi visste at vi møtte et lag som har feid all motstand til side, og vi fikk fort se hvorfor. De var ballbesittende, teknisk gode og kommuniserte godt. Vi så allerede etter de første 10 minuttene, at her kom det til å bli tøft å få med seg poeng. Vi blir trykket langt tilbake på egen halvdel, og kun sporadisk er vi over på deres halvdel. Det var bare et spørsmål om tid før vi fikk mål imot. Etter 26 minutter skjer nettopp dette, og vi skal ikke påstå noe annet enn at det var fortjent. Men, etter scoringen deres slapper de nok litt av, for vi får ihvertfall lov til å flytte spillet litt lenger opp på banen. 36 minutter ut i første omgang så kasterChristian seg rundt, og brasser ballen i vinkelen fra 20 meter. Ihvertfall ifølge han selv... Dommeren hadde nemlig godskrevet Christian målet, og hva er vel bedre enn å dikte opp sitt eget drømmemål!? Uttrykksikonet tongue

Det som i realiteten skjedde var at Christian slo en pasning i bakrom, som deres midtstopper skulle heade inn igjen til keeper, dessverre for han, så var Fredrik våkent frampå, rekker ballen før keeperen deres og setter ballen i mål! 1-1, kanskje ikke veldig rettferdig men fortsatt veldig deilig!
1-1 står seg til pause, og gutta er vel ganske enige om at vi har vært heldige som har uavgjort til pause. Men, det som er viktig er at vi ser at det er mulig å score mål på dem. De er ikke ufeilbarlige.

Andre omgang starter igjen på samme måte som første, med at Eidskog umiddelbart tar kommandoen. De flytter mange spillere opp på vår halvdel, men de får pga. heroisk innsats av forsvaret, noen fine redninger fra Mattis ikke mål. Igjen går det 25 minutter, før Eidskog får ballen i nettet. Her burde vel egentlig Magnus hatt frispark i forkant, men dessverre ble det ikke dømt, og de går fortjent opp i 2-1. Da trodde vi alle at løpet var kjørt, men gutta ville det annerledes. Det blir igjen spilt en ball i bakrom, hvem andre enn Fredrik dukker opp der. Setter første avslutningen på keeper, men plukker opp egen retur og setter den sikkert i mål! 2-2, det er 12 minutter igjen, og vi har fått teften av et noe ufortjent poeng.

Dessverre for oss, så roter vi det til med kritiske balltap rundt egen 16-meter. Dette blir vi straffet for på dette nivået. Det var spilt 36 minutter av andre omgang, og Eidskog går opp til 3-2. Vi legger om til tre bak, for å kanskje få enda et mål. Istedenfor å score,får vi nok et mål imot, og kampen ender med 4-2 tap. Men, vi ga det et ærlig forsøk. Dette laget var enkelt og greit bedre enn oss. Da er det fair å tape, selv om jeg ikke liker det!

P.S Vår kaptein Magnus hadde lagt igjen drakta si hjemme, så han spilte uten nummer idag. Men, ikke nok med det, når kampen var satt igang gjorde motstanderens trener dommeren oppmerksom på at gutten hadde glemt noe annet, leggbeskyttere! Korrekt idømt gult kort, og fem minutter på sidelinja.