Grueturneringen 2017

Postet av Ringsaker J2004 den 26. Aug 2017

Så er Grueturneringen i gang. Første kamp mot Tyristubben 1. Første omgang var relativt jevn, men i det 14. og 19. minutt satte Tyristubben inn sine mål. Dermed sto det 0-2 ved pause. Andre omgang var bedre for Ringsaker/Nes J2004sin del. Mange gode sjanser og o det 24.  og 32. minutt fikk de lønn for strevet. Tyristubben økte ledelsen rett etterpå. Spillet bølget litt frem og tilbake, men det var Tyristubben trakk det lengste strået. Da dommeren blåste av kampen ble det 2-5 til Tyristubben. Ny kamp kl 11 mot Kvam. Nå er vi på rett vei.

Kamp nr to ferdigspilt. Ringsaker/Nes J2004 møtte Kvam som tapte 6-0 mot Rakkestad i første. Etter en lang peptalk møtte jentene på banen. Etter 7 minutter ledet Kvam 1-0. Dette holdt seg inn til pause selv om Kvam holdt presset hele omgangen. Ringsaker/Nes J2004 er nå veldig preget av skader og småskader.  Tre minutter ut i andre ble det 2-0. Nå presser jentene mer og fire minutter før slutt kom reduseringen. Selv med et Ringsaker/Nes press holdt stillingen. Dette var en kamp der jentene var på hæla og det var et fortjent resultat. Neste kamp kl 14:45 mot Rakkestad.

Dagens siste kamp var mot Rakkestad. Resultatet her ble 5-1 til Rakkestad. Kampen var mer jevn enn resultatet tilsier og dette var Ringsaker/Nes J2004 sin beste kamp for dagen. Nå begynner det virkelig å røyne på med spillere og det er ikke mange friske spillere igjen til i morgen. I morgen er det kvartfinale mot Ørn/Horten.

Ringsaker/Nes G11 deltar også på Grueturneringen. Første kampen møtte de Siggerud. Etter første omgang ledet Siggerud 4-0. I andre omgang greide Ringsaker/Nes gutta å score ett mål. Sluttresultatet ble 8-1 til Siggerud.

Så har G11 spilt sin andre kamp. Motstander var Heidal. Sluttresultatet 1-1. Ringsaker/Nes kåret som vinner på cornere.

Ringsaker/Nes G11 spilte dagens siste kamp mot Fet. Resultatet her ble 6-0 til Fet. I morgen er det mulighet for revansje for gutta, da de møter Fet i første kamp.

Søndag:

I dag var det tid for kvartfinale mot Ørn/Horten. Et veldig skadeskutt lag var tent for kamp. 8 spillere var uten skader. Det ble en gyser av kamp. I første omgang satt forsvaret helt perfekt, men allikevel ble det 1-0 til Ørn/Horten. Andre omgangen var like bra, men forsvaret satt ikke så bra. Dette kan skyldes at det ble en del bytter. Ringsaker/Nes J2004 utlignet og det ble stor spenning igjen. Jentene presset og presset. Rett før slutt ble det dessverre 2-1 til Ørn/Horten. Nok en gang opplever jentene at marginene er mot dem. Når skal dette snu?

Ringsaker/Nes G11 Har spilt sin første kamp mot Fet. Tap 3-1.

Så var vi hjemme fra Grueturneringen 2017. For jentene så var dette tredje året på rad. Alltid vært fornøyd med denne turneringen. For jentenes del har det vært en fin helg, selv om de gode resultatene har uteblitt. God innsats, godt sosialt miljø og omsorg preger laget. Vi kommer sterkere tilbake!