Tusen takk......

Postet av Ringsaker IF den 28. Jun 2017

Tine Fotballskole 2017 er historie og vi kan se tilbake på tre flotte og innholdsrike dager. Det ble til slutt 114 deltagere som fikk øve seg på å bli bedre fotballspillere. Det ble trent på forsvarsspill, angrepsspill, hurtighet, smidighet og føring av ballen mellom kjegler. Keeperen er viktig i fotball og det var egen trenersekvens for denne uhyre viktige jobben. Skuddfoten har også fått testet hastigheten på lærkula.

Foruten å bli bedre fotballspillere har fokuset for fotballskolen vært trivsel, lek, moro og gode holdninger. Gode holdninger er viktig både i fotball og det daglige livet ellers, og fotballens Fair-play pris er et symbol på disse egenskapene. Årets deltagere fikk skryt for god oppførsel og gode holdninger. Instruktørene klarte likevel å plukke ut en deltager i hver gruppe som hadde utmerket seg spesielt og som var godt innenfor kriteriene til fair-play prisen. Prisvinnerne ble høytidlig ropt opp og applausen viste at instruktørene hadde gjort riktig valg.

Sunn mat har vært viktig på fotballskolen. God gammeldags havregrøt, sunne brødskiver, smoothie og frukt av forskjellig slag har vært populært. Populært var det med grillmat til lunch på avslutningsdagen også.

Fotballskole + Vannkrig = Sant...........I hvertfall når Ringsaker/Nes er arrangører. Det virket nesten som vannkrig var dagens "høydare" blant deltagere, instruktører og tilskuere. Herlig sommervær og masse latter ga en perfekt avslutning på årets fotballskole.

Til slutt er det bare å bøye seg i støvet for Inger og hennes mannskap, for instruktører fra samarbeidslagene og fra A-stallen til Ringsaker IF. Dere har gjort en kjempejobb. Vi sier TUSEN TAKK - DET HAR VÆRT TRE STRÅLENDE DAGER ⚽️⚽️⚽️ DERE ER FANTASTISKE ⚽️⚽️⚽️
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline