Oppsummering Ringsaker J2004 - Brumunddal J17-2

Postet av Erlend Arnestadsveen den 15. Sep 2020

Les Erlends oppsummering av mandagens kamp mellom Ringsaker J2004 - Brumunddal J17-2

Det ble nok en nedtur for Ringsaker J2004. Men innsatsen, samholdet og råskapen er det ingenting i veien med, men vi trenger nå noen gode opplevelser. Foto: Ringsaker J2004

Kampfakta:

Ringsaker J2004 - Brumunddal J17-2 0-7 (0-3)

Ingen gule eller røde kort.

Vi stilte med følgende lag: (1) 4-4-2: Siri Tørud, Jenny Smeby, Janne Sofie Boine Bratberg, Mari Sol Søgaard, Johanne Hemstad, Kine Sletten Kalløkkebakken, Julie Gaalaas Vardeberg, Johanna Linnerud Johansen Wagner, Mimi Helene Evensen Lund, Dina Zhu Sjøli, Maren Stensli

Innbyttere: Emilie Haraldsen Granvold, Marthe Prestrud Borchgrevink, Thea Sofie Houg-Osen, Amalie Olsbakk Olsen, Ingrid Gubberud Bråthen

Det var en motivert gjeng som var klare for å ta fatt på en ny utfordring. Et bortelag som har variert noe i prestasjoner, og som vi på forhånd hadde tro på at vi kunne straffe hvis vi fikk utnyttet deres svakheter. Vi visste også at det var et bortelag som ofte gikk seg bort med mange spillere offensivt, så hvis vi klarte å spille av det første presset ville det gi oss gode overgangsmuligheter.

Mandagens kamp ble spilt i godt høstvær. Alt lå tilrette for en god kamp mellom lagene i J17 2.div avd 02 Høst.

Kampen startet jevnt mellom to lag som ville angripe kampen rett fra start. Vi fikk til noe av det vi øver på, men klarte ikke å utnytte de største sjansene da vi ble for upresise på siste tredjedel. Etter 18 minutter spilt fikk Brumunddal J17-2 sin første store sjanse og satt denne i mål ved scoring fra Hermine Langdalen Larsen. Vi fortsatte å skape store sjanser og vi jobbet godt. Spillet satt godt til tider men utfordringen vår er de samme, da sjansene til scoring kom var avslutningene for upresise.

Ringsaker J2004 jobbet godt og skapte mange store sjanser i første omgang. Foto: Ringsaker J2004

Vi hadde en god pauseprat hvor vi var veldig tydelig på at vi måtte opp flere hakk for å kunne ta poeng. Vi var enige om å fortsette å jobbe, ha tro på egne ferdigheter og spill. Og hvis vi var effektive så var på ingen måte kampen tapt.

Andre omgang startet noe tyngre for vår del. Etter fire minutter spilt satte Hedda Thorsen nok en målsjanse i mål. Etter dette styrte bortelaget mye, og vi skapte noe mindre i en lengre periode. De siste minuttene ble det produsert mange sjanser begge veier, men vi klarte ikke å omsette noen av de store sjansene. Slik er fotballen noen ganger. Vi har hatt fokus på eget spill, og fikk til mye av dette i kampen. Det eneste vi manglet offensivt, er det viktigste. Det å sette ballen i mål.

Det ble nok en nedtur for våre jenter, og det er lett å se at selvtilliten og troen på egne ferdigheter er lavere enn før. Vi har den siste måneden fått mye motgang. Selv om innsatsen, humøret og samholdet er godt, så føler vi alle på situasjonen vi er i. Men allikevel så har vi mange kamper igjen. Fire seriekamper, flere treningskamper og eget initiativ til Ringsaker I.F. Jentecup. Vi jobber hardt på trening for å bli bedre, og vi ser så godt at vi kan, men vi mangler å få det ut i kamp.

For gode lag kan også tape. Stort. Men gode lag slår alltid tilbake. Knallhardt. For kampviljen er der fremdeles, fortsatt. Blandet med sinnet og revansjelyst danner den en syk vinnervilje.

På onsdag kl.19.00 spiller vi ny treningskamp på Gaupenbana, denne gangen mot Ridabu J17-1 og vi ønsker å vise oss fra en enda bedre side enn vi har gjort de siste kampene.