Ringsaker J2004 vs Ridabu J2004 hvit 3-4 (1-3)

Postet av Ringsaker IF den 8. Sep 2018

Så var det tid for høstsesongens andre kamp. Ridabu kom til Gaupen med ønske om å hevne vårens tap. Da dommeren blåste i gang kampen var det Ringsaker som ville mest. Etter fire minutter ga det resultater da Hanne satte inn 1-0. Alle trodde nok at dette ville bli en lett match nå. En slik holdning straffer seg og Ringsaker slutta å spille sammen. Ble mye solospill og tennis. Ridabu takket for dette og satte inn mål i 26. og 27. minutt. Ringsakerjentene taklet ikke å få to i fleisen på denne måten. Negativitet spredde seg på banen og sidelinjen. I det 30.  scoret Ridabu igjen, dermed sto det 1-3 ved pause.

Andre omgang starta litt som første slutta. Ridabu puttet 1-4 etter 38. minutt. Heldigvis skjerpet ringsakerjentene seg og tok over mer av spillet. Spesielt Hanne viste seg farlig i angrep, men marginene var ikke på hennes side. Etter et godt angrep avsluttet Marthe med et skudd som gikk rett i mål i de 65. minutt. Dette målet ga håp. Håpet ble enda større når Hanne satte inn 3-4 i et 68. minutt. Et stort press fra Ringsaker i sluttminuttene ga dessverre ikke resultater. Og når dommeren blåste av kampen var tapet et faktum.

Ringsakerjentene gir alt i dag og spiller til krampa tok dem️.