Brumunddal J14-2 vs Ringsaker J14 5-3

Postet av Ringsaker J2004 den 25. Mai 2018

Værgudene var på publikum sin side da Brumunddal tok i mot Ringsaker i kveld. God stemning både blant publikum og spillere før kampen starta. To lag som begge var ute etter å vinne.

Ringsaker starta kampen best og viste mye bra spill. I det fjerde minutt var Hanna frempå og scoret 1-0 til Ringsaker. Men to minutter senere utlignet Brumunddal. Ringsaker mistet ikke motet for det og hadde det beste spillet. I det 12. minutt puttet Johanna etter et god angrep. På grunn av varmen ble det mange bytter, men varmen var den samme for begge lag. Spillet bølget mye frem og tilbake, men alt i alt var Ringsaker best i første omgang.
I andre møtte et heltent Brumunddal opp på banen. Denne kampen hadde de bestemt seg for å snu. Vi fikk se et helt annet spill fra begge lag. Ringsaker falt sammen og de spilte ikke som lag. Brumunddal ville mer og det gå resultater. I det 45. minutt kom reduseringen. Ringsaker fortsatte med enkeltprestasjoner og slikt straffer seg. Så i det 49. minutt gikk Brumunddal opp i ledelsen. Ringsaker prøvde mer nå og en kunne høre spillerne prøve å oppildne hverandre. Så i det 63. minutt reduserte Hanna med en fin lobb. Skulle det være mulig å greie uavgjort? Lufta gikk ut av jentene da Brumunddal økte ledelsen i 65. minutt. Ringsaker hadde noen enkeltprestasjoner på slutten, men de hadde mer enn nok med å holde stillingen. Når dommeren blåste av var det en fortjent 5-3 seier til Brumunddal.
Ringsaker presterte å servere to helt forskjellige omganger så en skulle tro det var to ulike lag. Nå gjelder det å finne igjen vinnerinstinktet til beste kamp, som er mot Storhamar.
Siri gjør nok en god kamp. Forsvaret jobber, men blir mye alene. Fremover har Hanna, Hanne og Johanna mange muligheter. Kristine og Marthe hadde dessverre noen vondter som reduserte dem noe.
Må takke publikum fra begge lag som lagde godt liv på sidelinja.