Seier til Ringsakerjentene i lokaloppgjøret mot Moelven.

Postet av Ringsaker J2004 den 4. Mai 2018

Det er blitt kvelden og sola har gått i vest. Kampen i en av Norges minste byer er ferdigspilt, og for en kamp det ble. Det var to innbitte lag som ville vinne. Det var Ringsaker som var mest på hugget i første omgang. De hadde et lass med sjanser. Det var ikke før på slutten av omgangen det ble skikkelig action. I det 30. minutt greide Moelven å skore etter et hjørnespark. Dette gjorde noe med Ringsaker og de ble passive etter dette. Moelven utnyttet det straks og fikk inn 2-0 etter innkast minuttet etterpå. Da skjedde det noe med ringsakerjentene og de svarte direkte. Hanne greide å putte 2-1 i det 32. minutt. Men det syntes ikke jentene var nok. Hanna puttet på nytt i siste spilleminutt. Dermed sto det 2-2 ved pause.
Det var innbitte jenter som gikk til pause. De hadde bestemt seg for at dette skulle de vinne. Andre omgang begynte som første der Ringsaker presset og i 43. minutt satte Hanna nok en gang ballen bak en svimmel Moelven keeper. Moelven svarte nesten umiddelbart i en svært omdiskutert situasjon. Ringsaker sin keeper gikk ut i duell utenfor 16 meter. Dommer tolket at hun brukte hånda, noe som var helt feil. Siri fikk også gult kort. Frisparket utnyttet Moelven og utlignet til 3-3 i 46. Dette irriterte spillerne og de ble mer aggressive. Dette medførte mange muligheter til Ringsaker. I det 54. minutt puttet Hanne 3-4 målet og nå gjaldt det å holde unna. Det ble litt nerver i kampen, men midtbane og forsvar holdt unna. Skuldrene kunne virkelig slappe av når Hanna nok en gang fant veien litt nettmaskene.  68 minutt og 5-3 ledelse skal vel holde, tenkte alle på og utenfor banen. Og sannelig holdt de unna og tok seieren. En velfortjent seier. Vi takker publikum fra Ringsaker som virkelig ga lyd fra seg. Herlig!
Et godt fungerende forsvar viste styrke nok en gang. Og målmaskinene får en lettere jobb når midtbanen er der. Ringsaker er rett og slett gode i dag!