Ringsaker 2 - Nes SK 1-1 (0-0)

Postet av Ringsaker IF den 29. Apr 2018

Serieåpningen i 6.div mellom Ringsaker 2 og Nes SK endte uavgjort 1-1 hjemme i Gaupen. Om sluttresultatet var i solidaritet med de andre lagene i avdelingen er ikke godt å si, men alle spilte kamper hittil har i hvert fall endt uavgjort.

Ringsaker var så absolutt det førende laget i 1.omgang, men de nyinnkjøpte målene fikk aldri noen nettsusere og pauseresultatet ble 0-0.

Iført varme og fine RIFskjerf denne kalde ettermiddagen i Gaupen, var vi klare for tidenes 2.omgang. Med storseieren over Nybygda friskt i minne var vi aldri i tvil om hvor målene skulle komme. Men fotballen er rund, og vi RIFere fikk oss en skikkelig kalddusj da de røde og hvite scoret etter noen minutter ut i 2.omgang. Og ikke nok med det. Rett etterpå sendte våre fotballvenner fra Nes en suser av de helt store rett over tverrliggeren til vår burvokter. En lettelsens sukk hørtes over hele Gaupen da ballen endte i nettfangeren bak mål.

Etter mye kriging lagene i mellom, klarer heldigvis våre gule og blå å sette inn et velfortjent mål i sluttminuttene og kampen endte 1-1.

Målscorer: Stian Larsen.

Ny hjemmekamp og nye muligheter er allerede 3.mai hvor motstander er Brøttum.