Oppdaterte koronavettregler fra 1. juni Her er de nye koronavettreglene, som blant annet åpner opp for kontakttrening i barne- og ungdomsfotballen fra 1. juni.

Postet av Ringsaker IF den 29. Mai 2020

NFF er glade for at fotballen gradvis tilnærmer seg normal aktivitet. Forutsetningen er at alle aktører overholder smittevernreglene og tar ansvar for at dette skjer innenfor regelverket. 

NFF har laget enkle og tydelige koronavettregler som tar utgangspunkt i myndighetenes gjeldende smittevernfaglige vedtak og anbefalinger. Disse reglene vil revideres fortløpende i tråd med myndighetenes endringer. 

Koronavettreglene beskriver aktiviteten. Koronahåndboka er en veiledning som skal sørge for at klubbene drive aktivitet på en forsvarlig måte som ivaretar smittevernet, forebygger spredning og beskytter både spillere, trenere, lagledere, frivillige og foresatte. 

Klubbens koronasjekkliste er en god indikator på om klubben etterlever koronavettreglene. 

Klubber som har drevet aktivitet en stund, innenfor strukturerte og godt organiserte rammer, kan bruke koronahånsboka som et oppslagsverk. Klubber som er usikre og er i startgropa  i forhold til oppstart anbefales å sette seg inn i fotballens koronahåndbok. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline