Håpet lever 💛💙💛

Postet av Ringsaker IF den 15. Sep 2019

Kampen for tilværelsen i 4.div fortsetter etter 3-1 seieren over Gjøvik-Lyn 2 i dag.

Mål:

Andreas Os × 2

Kent Jørgen Johansen A-kamp søndag kl.15.00.

Postet av Ringsaker IF den 14. Sep 2019

Da tar Gjøvik-Lyn 2 turen over Mjøsa til Gaupen Bernabeu. Gjøvik-Lyn ligger nederst på tabellen med 3 poeng, men disse poengene erobret de forrige søndag i kampen mot Redalen. Så kanskje Gjøvik-Lyn er farligere enn tabellen viser. Redalen ligger på plassen bak Ringsaker. Kun et poeng fattigere, men en kamp mer spilt.

Så møt opp og hei fram våre gule og blå til seier på søndag 💛💙💛Capsen er her 💛💙💛

Postet av Ringsaker IF den 14. Sep 2019

Skigruppas leder støtter fotballgruppa og har kjøpt et eksemplar av den flotte capsen. Capsen selges i kiosken og koster kr 125,-. 
Ringsaker J2004 vs Lunner.

Postet av Ringsaker IF den 13. Sep 2019

Fredag den 13. betyr ulykke hvis en er overtroisk. Men denne dagen var en lykkedag for jentene. I dag var det Lunner som tok turen til Gaupen Bernabeu. Dessverre hadde Lunner mange skadde spillere og kom med 10 spillere. Dermed ble det nier kamp. Spente jenter skulle hevne vårens uavgjort kamp. Ringsaker gikk hardt ut og allerede i det tredje minutt satt 1-0 ved Mimi. Ringsaker fortsatte presset og hadde utallige sjanser. I det 15. minutt satt 2-0 ved Hanne og rett etterpå i det 16. puttet Amalie 3-0. Jentene fortsatte det gode spillet og i det 25. var Hanne frempå igjen og satte 4-0. Nå slapp jentene seg ned og Lunner kom mer inn i kampen. De fikk lov til å spille sitt spill og i det 39. minutt kom reduseringen.  Nå var Lunner nærmere å score enn Ringsaker. Heldigvis kom pausa. I pausa ble det en liten peptalk og Erlend lovde at hvis de scora 10 mål så skulle han møte i dress siste kampen.

Dette hjalp tydeligvis for allerede i det 41. minutt puttet Hanna 5-1. Nå var det stort sett enveiskjøring. Hanna scora i det 63., 64. og 67. minutt, før Lunner reduserte i det 70.

I det 73. minutt var Thea frempå og scora 9-2. 4 minutter før slutt scora Johanna 10-2. Nå var det bare å cruise inn!

Om ei uke møter Ringsaker Lunner igjen, men da på bortebane.

Bilde og tekst fra jentenes facebookside 💛💙💛Ringsaker vs HamKam2 0-6 (0-4)

Postet av Ringsaker IF den 9. Sep 2019

Det ble en tøff førsteomgang på Gaupen Bernabeu i kveld. HamKam2 viste sin styrke og kunne gå til pause med firemåls ledelse. 

Etter pausen var det to jevne lag som entret banen. Ringsaker spilte godt og hadde absolutt fortjent et par scoringer. Kampen endte derimot 0-6 til gjestene.

Ringsakers lag:

Ken Robin Olsen, Håvard Haugom. Sverre Elvsveen, Stian Larsen. Mikkel Amb, Amund Skaug Grasbakken, Erik Sigtbakken, Jonas Johnsen Lillehovde, Torbjørn Falch Rustand, Andreas Os, Kent Jørgen Johansen

Benyttede innbyttere: Preben Ingebretsen og Fredrik Nikolaisen

Gule kort: Amund Skaug GrasbakkenLevert av IdrettenOnline