Grueturneringen 2017

Postet av Ringsaker J2004 den 26. Aug 2017


Så er Grueturneringen i gang. Første kamp mot Tyristubben 1. Første omgang var relativt jevn, men i det 14. og 19. minutt satte Tyristubben inn sine mål. Dermed sto det 0-2 ved pause. Andre omgang var bedre for Ringsaker/Nes J2004sin del. Mange gode sjanser og o det 24.  og 32. minutt fikk de lønn for strevet. Tyristubben økte ledelsen rett etterpå. Spillet bølget litt frem og tilbake, men det var Tyristubben trakk det lengste strået. Da dommeren blåste av kampen ble det 2-5 til Tyristubben. Ny kamp kl 11 mot Kvam. Nå er vi på rett vei.

Kamp nr to ferdigspilt. Ringsaker/Nes J2004 møtte Kvam som tapte 6-0 mot Rakkestad i første. Etter en lang peptalk møtte jentene på banen. Etter 7 minutter ledet Kvam 1-0. Dette holdt seg inn til pause selv om Kvam holdt presset hele omgangen. Ringsaker/Nes J2004 er nå veldig preget av skader og småskader.  Tre minutter ut i andre ble det 2-0. Nå presser jentene mer og fire minutter før slutt kom reduseringen. Selv med et Ringsaker/Nes press holdt stillingen. Dette var en kamp der jentene var på hæla og det var et fortjent resultat. Neste kamp kl 14:45 mot Rakkestad.

Dagens siste kamp var mot Rakkestad. Resultatet her ble 5-1 til Rakkestad. Kampen var mer jevn enn resultatet tilsier og dette var Ringsaker/Nes J2004 sin beste kamp for dagen. Nå begynner det virkelig å røyne på med spillere og det er ikke mange friske spillere igjen til i morgen. I morgen er det kvartfinale mot Ørn/Horten.

Ringsaker/Nes G11 deltar også på Grueturneringen. Første kampen møtte de Siggerud. Etter første omgang ledet Siggerud 4-0. I andre omgang greide Ringsaker/Nes gutta å score ett mål. Sluttresultatet ble 8-1 til Siggerud.

Så har G11 spilt sin andre kamp. Motstander var Heidal. Sluttresultatet 1-1. Ringsaker/Nes kåret som vinner på cornere.

Ringsaker/Nes G11 spilte dagens siste kamp mot Fet. Resultatet her ble 6-0 til Fet. I morgen er det mulighet for revansje for gutta, da de møter Fet i første kamp.


Søndag:

I dag var det tid for kvartfinale mot Ørn/Horten. Et veldig skadeskutt lag var tent for kamp. 8 spillere var uten skader. Det ble en gyser av kamp. I første omgang satt forsvaret helt perfekt, men allikevel ble det 1-0 til Ørn/Horten. Andre omgangen var like bra, men forsvaret satt ikke så bra. Dette kan skyldes at det ble en del bytter. Ringsaker/Nes J2004 utlignet og det ble stor spenning igjen. Jentene presset og presset. Rett før slutt ble det dessverre 2-1 til Ørn/Horten. Nok en gang opplever jentene at marginene er mot dem. Når skal dette snu?

Ringsaker/Nes G11 Har spilt sin første kamp mot Fet. Tap 3-1.

Så var vi hjemme fra Grueturneringen 2017. For jentene så var dette tredje året på rad. Alltid vært fornøyd med denne turneringen. For jentenes del har det vært en fin helg, selv om de gode resultatene har uteblitt. God innsats, godt sosialt miljø og omsorg preger laget. Vi kommer sterkere tilbake!0 Kommentar

Ringsaker/Nes vs Elverum 0-1

Postet av Ringsaker J2004 den 22. Jun 2017

Så var denne serien avsluttet. En avslappet lag møtte opp på Stavsjø stadion. Jentene var på hugget fra første spark og hadde overtaket. I det niende minutt var det en kommunikasjonsvikt i forsvaret som endte med 0-1 til Elverum. Ringsaker/Nes hadde utrolig mange sjanser men enten var det stanga eller keeperen som var i veien. Selv med et jevnt press greide ikke jentene å sette ballen i nota. Dermed endte seriens siste kamp med tap. Ringsaker/Nes endte på fjerde plass med 8 poeng. Nå er det bare å brette opp ermene til Norway cup.

Tekst fra jentenes facebookside ⚽️⚽️⚽️


1 Kommentar

Viser klasse før Norway Cup

Postet av Ringsaker J2004 den 22. Jun 2017

Tekst fra Ringsaker Blad.


Vårens siste seriekamp spilles torsdag kveld mot Elverum.

– Om jentene er i rute til spill i verdens største fotballturnering, vil ikke trener Kai Smeby felle en dom over før oppgjøret mot Elverum er spilt.

– Med seier mot Elverum vil jentene komme på 2. plass, mens vi med tap ender nest sist på tabellen. Målet i Norway Cup er først og fremst å komme til A-sluttspillet. Turneringen vil også være en herlig muligheten til lagbygging for jentene.

Rebecca Stokstad og Jenny Smeby er klare på hva som er intensjonen med å reise til Oslo og Ekebergsletta.

– Vi reiser ikke dit for å se på gutta. Dit reiser vi for å vinne flest mulig kamper, sier jentene samstemt etter å ha overkjørt Dala på Sveum.

Ringsaker/Nes endte som de fleste sikkert kjenner sitt samarbeid på seniorsiden, men Smeby har fått beholde en treningsvillig bukett med jenter på samarbeidslaget.

– Det er en herlig gruppe jenter som kjennetegnes ved at de har et herlig pågangsmot og det er et fantastisk samhold i laget. Jentene har hatt en fantastisk utvikling de siste årene, så å komme til verdens største fotballturnering for å se hvor vi står blir spennende.

På Sveum viste jentene at de prikker formtoppen til eventyret i hovedstaden starter.

Hjemme på Stavsjø endte det målrike oppgjøret 6-6, mens de sist fredag feide hjemmelaget av banen og vant 6–2.

De humørfylte jentene i sort viser med all tydelighet viktigheten av samarbeid.

Alternativet er å måtte slå sammen ulike aldersgrupper på Stavsjø eller i Gaupen, for alene ville det neppe vært mulig å stilt lag.

– Vi vet ikke hva som skjer videre med samarbeidet, men vi får virkelig håpe at samarbeidet fortsetter. Samarbeidet viser at vi får til et fantastisk miljø som har en meget god utvikling, avslutter Smeby.

I Norway Cup skal gladjentene spille kamper mot:

Ullern, søndag på Ekeberg

Rælingen, mandag på Furuset.

Rival SK, tirsdag på Furuset.


Tekst fra Ringsaker Blad


0 Kommentar

Lokaloppgjør borte mot Moelven mandag 8.mai kl 18.00.

Postet av Ringsaker J2004 den 4. Mai 2017

Siste gjennomkjøring før lokaloppgjøret mot Moelven er unnagjort. Møt opp og støtt jentene i Moelv mandag 8.5 kl 18.


0 Kommentar

En dag uten trening er en dag uten mening

Postet av Ringsaker J2004 den 1. Mai 2017


Selv om det er 1. mai og arbeidernes dag, så var det trening. I strålende solskinn trente 7 av jentene på Gaupen kunstgress. Dessverre manglet hele 10 jenter på trening. Men de som var der gjorde en bra innsats.


0 Kommentar

Ringsaker/Nes vs Ridabu 6 - 0

Postet av Ringsaker J2004 den 27. Apr 2017


Årets første seriekamp er unnagjort og for en kamp det ble. Etter 15 minutter gikk Ringsaker/Nes J13 opp i 1-0. Jentene hadde overtaket i kampen og etter 21 minutter kom mål nummer to. Ved pause sto det 3-0 Etter at en ny ball ble satt i nota. I andre omgang kom Ridabu mer og mer inn i kampen, men etter 11 minutter ble det et nytt mål for jentene. Knappe 5 minutter senere sto det 5-0. Nå kom Ridabu mer inn i kampen og de hadde flere store sjanser. Ringsaker/Nes J13 sin målvakt sto en god kamp og reddet flere målsjanser. Stanga var også på vår side. På slutten av kampen snudde den og jentene hadde flere muligheter til å øke ledelsen og til slutt satt den. En god sesongåpning endte med 6-0 seier og jentene har all grunn til å juble.


1 Kommentar

Levert av IdrettenOnline