Brumunddal J14-2 vs Ringsaker J14 5-3

Postet av Ringsaker J2004 den 25. Mai 2018

Værgudene var på publikum sin side da Brumunddal tok i mot Ringsaker i kveld. God stemning både blant publikum og spillere før kampen starta. To lag som begge var ute etter å vinne. 

Ringsaker starta kampen best og viste mye bra spill. I det fjerde minutt var Hanna frempå og scoret 1-0 til Ringsaker. Men to minutter senere utlignet Brumunddal. Ringsaker mistet ikke motet for det og hadde det beste spillet. I det 12. minutt puttet Johanna etter et god angrep. På grunn av varmen ble det mange bytter, men varmen var den samme for begge lag. Spillet bølget mye frem og tilbake, men alt i alt var Ringsaker best i første omgang.
I andre møtte et heltent Brumunddal opp på banen. Denne kampen hadde de bestemt seg for å snu. Vi fikk se et helt annet spill fra begge lag. Ringsaker falt sammen og de spilte ikke som lag. Brumunddal ville mer og det gå resultater. I det 45. minutt kom reduseringen. Ringsaker fortsatte med enkeltprestasjoner og slikt straffer seg. Så i det 49. minutt gikk Brumunddal opp i ledelsen. Ringsaker prøvde mer nå og en kunne høre spillerne prøve å oppildne hverandre. Så i det 63. minutt reduserte Hanna med en fin lobb. Skulle det være mulig å greie uavgjort? Lufta gikk ut av jentene da Brumunddal økte ledelsen i 65. minutt. Ringsaker hadde noen enkeltprestasjoner på slutten, men de hadde mer enn nok med å holde stillingen. Når dommeren blåste av var det en fortjent 5-3 seier til Brumunddal. 
Ringsaker presterte å servere to helt forskjellige omganger så en skulle tro det var to ulike lag. Nå gjelder det å finne igjen vinnerinstinktet til beste kamp, som er mot Storhamar.
Siri gjør nok en god kamp. Forsvaret jobber, men blir mye alene. Fremover har Hanna, Hanne og Johanna mange muligheter. Kristine og Marthe hadde dessverre noen vondter som reduserte dem noe.
Må takke publikum fra begge lag som lagde godt liv på sidelinja.

Tekst fra jentenes facebookside ⚽️⚽️⚽️Ringsakerjentene har møtt Ridabu på Black River Park.

Postet av Ringsaker J2004 den 15. Mai 2018

Sola steiket skikkelig på Black River Park i kveld. Jentene ble veldig opptatt av varmen og de ble enda mer oppgitte nr vi måtte spille på liten 9'er og med 7'er mål. Dette preget jentene allerede fra start i kampen. De spilte ikke som et lag, men en og en. Det og spille en og en gir ikke særlig gode resultater, men i det 7. minutt fikk jentene til et godt angrep og Hanna satte inn 0-1. Resten av omgangen var det mye rot i alle ledd. Dårlig kommunikasjon og dårlig lagspill preget den. Godt keeperspill av Siri holdt oss inn i kampen. Amalie viste også at hun er en terrier i forsvar. 
I pausen ble det nok gang poengtert at jentene må spille som et lag og vise at de vil spille fotball. Det ble også en formasjonsendring til 3-3-2. Dette ga umiddelbart resultater. I det 37. minutt kom det et angrep fra læreboka og Hanne økte ledelsen til 2-0. Nå spilte jentene som et lag og forsvaret viste hva de dugde til. I det 41. minutt fikk vi nok en gang se et mønsterangrep og Hanne satte sin andre scoring. Ridabu ville ha offside, men dommeren avviste det.
Ringsaker gjorde flere bytter i alle ledd i løpet av kampen, og i andre omgang hadde flere av spissene sine gode muligheter. Både Rebecca, Maren og Amalie kunne scoret.
Ringsaker viste at de kan være gode selv på en dårlig dag og i 47. minutt satte Hanna sin andre for dagen. 4-0 og 23 minutt igjen er ikke trygt. Men når Hanna setter 5-0 I det 52. minutt slappes det av litt. Ridabu greier ikke å komme inn i kampen, men når forsvaret sviker på kommunikasjon reduserer de i det 55. minutt.
Resten av kampen blir en Ringsakerdominans uten at ballen havner i nettet.
Halvspilt serie og helt alene på topp! Dette er moro!
Mye spenning på Gaupen Bernabeu i kveld.

Postet av Ringsaker J2004 den 8. Mai 2018

Det var rimelig varmt på Gaupen Bernabeu i kveld og det var et yrende liv på banen med unger som spilte fotball. På grunn av nye E6 ble kampen noen minutter forsinket, men noe må en jo ofre for ny flott vei.
Det var Ringsaker som starta kampen best med mange gode muligheter. Men plutselig skjedde det noe med jentene. Det ble slutt på samhandling og de spilte en og en. Dette gjorde noe med hele kampen og det var Storhamar som tok ledelsen etter 17 minutter. Ringsakerjentene greide ikke å komme inn i kampen igjen og det ble bare verre når et ringsakerbein satte en corner i mål i det 21. minutt. Storhamar fortsatte å presse, og Ringsaker slet med å finne tilbake spillet. Heldigvis holdt de unna til pause.
Det var varme jenter som satte seg ned på sidelinjen og fikk en god tale av treneren. Nå var det viktig med fokus, samhold og kommunikasjon. Jentene så ut til å respondere på talen og var på med en gang dommeren blåste i gang kampen. Allerede etter 37 sekunder greide Hanna å bryte forsvaret og redusere til 1-2. Det var nå en helt annen spirit i laget og Ringsaker presset Storhamar. I det 7. minutt var Hanna der igjen og puttet 2-2. Det var ikke mye Storhamar fikk til i denne perioden . Ringsaker gikk opp til 3-2 etter et godt innlegg som Hanne satte i mål i det 26.minutt. Mye godt kantspill fra Ringsaker og to minutter senere satte Kristine inn 4-2. Nå gjaldt det å beholde ledelsen inn, men Storhamar kom mer inn i kampen. Spenningen ble stor da Storhamar reduserte til 4-3. Da var både forsvaret og keeper ufokusert. Det var da 5 minutter igjen. Heldigvis greide Ringsaker å holde unna. Godt å vinne på en relativt dårlig dag. Jentene hadde mange sjanser, men enten var målet for lite ellers sto keeperen i veien. 
Mimi sto sin første kamp for sesongen og det gjorde hun bra!1 Kommentar

Seier til Ringsakerjentene i lokaloppgjøret mot Moelven.

Postet av Ringsaker J2004 den 4. Mai 2018


Det er blitt kvelden og sola har gått i vest. Kampen i en av Norges minste byer er ferdigspilt, og for en kamp det ble. Det var to innbitte lag som ville vinne. Det var Ringsaker som var mest på hugget i første omgang. De hadde et lass med sjanser. Det var ikke før på slutten av omgangen det ble skikkelig action. I det 30. minutt greide Moelven å skore etter et hjørnespark. Dette gjorde noe med Ringsaker og de ble passive etter dette. Moelven utnyttet det straks og fikk inn 2-0 etter innkast minuttet etterpå. Da skjedde det noe med ringsakerjentene og de svarte direkte. Hanne greide å putte 2-1 i det 32. minutt. Men det syntes ikke jentene var nok. Hanna puttet på nytt i siste spilleminutt. Dermed sto det 2-2 ved pause.
Det var innbitte jenter som gikk til pause. De hadde bestemt seg for at dette skulle de vinne. Andre omgang begynte som første der Ringsaker presset og i 43. minutt satte Hanna nok en gang ballen bak en svimmel Moelven keeper. Moelven svarte nesten umiddelbart i en svært omdiskutert situasjon. Ringsaker sin keeper gikk ut i duell utenfor 16 meter. Dommer tolket at hun brukte hånda, noe som var helt feil. Siri fikk også gult kort. Frisparket utnyttet Moelven og utlignet til 3-3 i 46. Dette irriterte spillerne og de ble mer aggressive. Dette medførte mange muligheter til Ringsaker. I det 54. minutt puttet Hanne 3-4 målet og nå gjaldt det å holde unna. Det ble litt nerver i kampen, men midtbane og forsvar holdt unna. Skuldrene kunne virkelig slappe av når Hanna nok en gang fant veien litt nettmaskene.  68 minutt og 5-3 ledelse skal vel holde, tenkte alle på og utenfor banen. Og sannelig holdt de unna og tok seieren. En velfortjent seier. Vi takker publikum fra Ringsaker som virkelig ga lyd fra seg. Herlig!
Et godt fungerende forsvar viste styrke nok en gang. Og målmaskinene får en lettere jobb når midtbanen er der. Ringsaker er rett og slett gode i dag!
Ringsaker topper fortsatt tabellen!

Statistikk sesongen 2018:
7 mål Hanna
2 mål Hanne
1 mål Johanna

1 gult kort Siri

Gul og blå til krampa tæk øss!

Fra jentenes facebookside ⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️1 Kommentar

Lokaloppgjør i Limtrehallen fredag kl 19.00.

Postet av Ringsaker J2004 den 4. Mai 2018

Det er klart for nok et lokaloppgjør. Inne i Limtrehallen møtes Moelven og Ringsaker. Ta turen til en av de minste byene i Norge og se bra fotball!!!

Selv om solen skinne og det er noenlunde varmt ute, vil kampen gå inne i Limtrehallen i og med at gressbanen til Moelven ikke er klart til bruk. Begge lag ønsker å vise hvem som er best, er det bylaget fra nord eller er det bygdejentene fra Ringsaker som trekker det lengste strået? Kveldens tropper er klare og Ringsaker sliter fremdeles med noen fravær. Amalie og Kine er fremdeles ute med skade, mens Maren og Rebecca dessverre er borte pga andre oppdrag. Moelven har med seg en gammel kjenning for Ringsaker. Ingrid Sofie har akkurat fått i orden sin overgang og det blir spennende å møte henne på motsatt side av banen.

Bilde og tekst fra jentenes facebookside ⚽️⚽️⚽️ Heia Ringsaker