Kampen mot Toten 2 i dag er avlyst.

Postet av Ringsaker IF - Fotball den 27. Jun 2022

A-kampen mellom Ringsaker og Toten 2 er avlyst fordi bortelaget ikke klarer å stille lag.

Ingen fotballskole uten vannkrig 💛💙💛

Postet av Ringsaker IF - Fotball den 22. Jun 2022

Full klaff for årets fotballskole der fotballgruppa slo på stortromma og arrangerte gratis fotballskole for klubbens jenter og gutter i alderen 6-13 år. Takk til ivrige og blide unger, flinke og kreative instruktører og en flott arrangør med Åse i spissen

Endre album Publiser til side

Deltagere, instruktører og arrangørgjengen under årets Tine Fotballskole 💛💙💛

Besøk av Ham-Kams Kristian Eriksen og Jonas Enkerud

Autografskriving av Ham-Kam spiller

Uten mat duger heltinnen ikke

Tryllekunstner

I farta

Matpause

Forberedelse til vannkrig

Marius ble døpt

Bestemanns pris

Beste jente pris

Takk for tre fine aktivitetsdager med mye moro 💛💙💛

"Den beste dagen i livet" 💛💙💛

Postet av Ringsaker IF - Fotball den 21. Jun 2022

Ringsaker IF fikk storfint besøk på fotballskolen 21.juni. Ham-Kams Kristian Eriksen og Jonas Enkerud tok seg god tid og skrev autograf på autograf. Spesielt populære var Hamarspillerne hos de eldste på fotballskolen. Der ble shortser, t-skjorter, strømper, sko og fotballer signert, og en av unga utbrøt at det var den beste dagen i livet.

Invitasjon til Tine fotballskole 2022

Postet av Ringsaker IF - Fotball den 24. Mai 2022

Ringsaker IF inviterer herved til Tine fotballskole 2022. Gutter og jenter i alder 6 til 13 er velkomne                                                                      (født 2016-2009).

Fotballskolen vil finne sted på fotballbana i Gaupen kl. 9-15 hver dag 20., 21. og 22.juni.

Oppmøte utenfor klubbhuset.

Det er gratis for medlemmer i Ringsaker IF. 750 kr for andre.

Hver deltaker får en fotball, en t-skjorte og en bag, i tillegg til lunsj og frukt hver dag.

Alle må ha leggskinner og vannflaske. I tillegg må dere ha fotballsko eller joggesko.

Påmeldingsfrist: 16.juni 2022

Påmelding og mer informasjon finner du via lenken under:

Er det noe du lurer på? Ta kontakt med fotballskoleansvarlig,

Åse Mørch-Reiersen, tlf. 92646662.

Velkommen!

Hilsen fotballskolekomitèen

Ringsaker - Moelv 3-1 (1-0)

Postet av Ringsaker IF - Fotball den 30. Apr 2022

Deilig med seier i serieåpningen. Og det var så fortjent. Vi spilte en feiende flott førsteomgang, men det ble med Carl Antons scoring til pause-  etter et fint angrep bygd opp bakfra.

Vi kontrollerte kampen i 98 minutter. Etter hvilen sikret Erik og Peder alle tre poengene med sine scoringer.

Kent Jørgen Johansen ble dagens RIF-gutt og belønnes med et gavekort på 500 kroner.