Ringsaker kommune utbetaler tilskudd til idretten nå!

Postet av Ringsaker IF den 31. Mar 2020

Ringsaker kommune, i samråd med Ringsaker idrettsråd, har vedtatt at utbetalinger av tilskudd til idretten skal foretas NÅ, selv om idrettslagene ikke har avholdt sine årsmøter med påfølgende årlig rapportering.

Grunnet koronasituasjonen er det mange idrettslag som ikke har kunnet avholde sine årsmøter, i tillegg er årsmøtene utsatt på ubestemt tid.

Selv om aktiviteten er lav har idrettslagene fortsatt sine faste utgifter og regninger som må betales. Noen er avhengig av disse tilskuddene for å kunne gjøre opp for sine økonomiske forpliktelser.

Det er derfor veldig gledelig at Ringsaker gjør dette for sine idrettslag!

Innlandet idrettskrets oppfordrer alle kommuner til å se på muligheten for tilsvarende løsning i sin kommune.


0 Kommentar

Oppfordring fra idretten i Innlandet – nå må vi alle ta ansvar!

Postet av Ringsaker IF den 25. Mar 2020

Det er i krevende tider for alle hvor vi virkelig får testet hvor sterkt egne verdier står. To av idrettens verdier er helse og lojalitet, og nå er det fellesskapets innsats i en samfunnsdugnad som gjelder. Det handler om lojalitet for hverandre og for storsamfunnet. Mange spør om man kan gjøre det ene eller det andre av idrettslig aktivitet. Vi oppfordrer til ikke å tøye grensene, men utvise samfunnsansvar og strengt forholde seg til de begrensninger som er gitt av våre myndigheter.

De aller fleste gjør det de kan for å leve opp til myndighetenes bestemmelser.Allikevel skjer det fortsatt mye av det som ikke skal skje: anlegg, friluftsområder i skog, utmark, løyper og stier har blitt et fristed for aktivitet i strid med smittevernlovgivningen. Anleggene er stengt etter kommunens instrukser, men like fullt er vi vitne til betydelig aktivitet fra egenorganisert grupper. Idrettslag fortviler etter å ha stengt ned all aktivitet og permittert ansatte. Dessverre viser det seg at allmenn informasjon til befolkningen og klare retningslinjer fra idretten ikke hjelper.

Så nå ber vi alle dere der ute om å følge retningslinjene fra myndighetene slik at idrettslagene ikke skal lide for dette fremover.

Idretten i Innlandet står samlet om dette oppropet og oppfordringen til dere alle der ute. Nå håper vi virkelig at alle gjør det som er forventet, så vi etter hvert kan starte opp igjen for å skape:
Idrettsglede for alle!


På vegne av idretten i Innlandet:

Janicke Gonstad, daglig leder NFF Indre Østland
Ivar M Karlstad, daglig leder, NHF region Innlandet
Jan Olav Andersen, adm. sjef Hedmark Skikrets
Ellie Lein, adm. sjef, Oppland Skikrets
Marianne Berg, daglig leder, Innlandet bedriftsidrettskrets
Ruben Kristiansen, daglig leder, Innlandet bandyregion
Dag Kåshagen, daglig leder, Innlandet friidrettskrets
Jostein Buraas, avdelingsleder, Olympiatoppen region Innlandet
Tina Thorsen, organisasjonssjef, Innlandet idrettskrets0 Kommentar

Nyhetsbrev fra Innlandet idrettskrets.

Postet av Ringsaker IF den 18. Mar 2020

Koronaviruset medfører store endringer i den enkeltes hverdag, i organisasjonslivet og i hele vårt samfunn. Situasjonen er svært alvorlig for veldig mange idrettslag og hele Idretts-Innlandet preges av usikkerhet og uforutsigbarhet.
Viktigst nå er det at alle tar godt vare på hverandre og støtter opp om den nasjonale dugnaden som skal begrense smittespredning. Samtidig må vi tilpasse virksomheten vår for å komme gjennom denne tøffe perioden og planlegge for den dagen hvor vi igjen kan tilby aktivitet og idrettsglede for alle.

Les hele nyhetsbrevet her


0 Kommentar

Årsmøtet i Ringsaker IF utsettes.

Postet av Ringsaker IF den 13. Mar 2020


Korona-viruset vil påvirke oss alle i tiden framover. Ringsaker Idrettsforening følger myndighetenes strenge regler for å hindre spredning av korona-viruset. All aktivitet i klubben er stoppet. Hovedstyret har i dag bestemt at årsmøtet som var planlagt onsdag 18.mars utsettes. 

Les om Ny frist fra NIF for avholdelse av årsmøtet

Informasjon om ny dato for avholdelse av årsmøtet legges ut på hjemmesiden.

                                                                             Hilsen Hovedstyret0 Kommentar

Breddeaktivitet stoppes ut april.

Postet av Ringsaker IF den 12. Mar 2020

Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet i Ringsaker IF.

Norges Fotballforbund har vedtatt at all breddeaktivitet stoppes ut april. Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet.

Vedtaket kommer som følge av FHIs anbefalinger om tiltak for å hindre spredning av koronaviruset i Norge. NFF følger situasjonen tett og er sammen med NIF i løpende dialog med helsemyndighetene.

Onsdag kom helsemyndighetene med nye retningslinjer for gjennomføring av arrangementer i Norge, og på bakgrunn av dette har NFF besluttet å innstille all aktivitet på breddenivå. Idrettslag som har spørsmål vedrørende dette bes ta kontakt med sin lokale fotballkrets. Informasjon vil også bli oppdatert på fotball.no

- Vi har over 370 000 aktive medlemmer, og veldig mange er involvert i fotballen på ulike måter hver eneste dag. NFF har et stort samfunnsansvar, og i likhet NIF og resten av Idretts-Norge tar vi situasjonen på alvor og følger rådene fra helsemyndighetene for å bidra til å begrense spredningen av koronaviruset, sier Pål Bjerketvedt, generalsekretær i Norges Fotballforbund.0 Kommentar

Koronaviruset og Aktiviteter i Ringsaker Idrettsforening.

Postet av Ringsaker IF den 11. Mar 2020

Ringsaker Idrettsforening ønsker å gi tilbud om aktivitet/trening inntil kommunelegen fraråder dette. Foreldre og utøvere må selv bestemme om det er aktuelt å møte på trening.

I forbindelse med koronavirus ønsker vi å ha noen retningslinjer for å forebygge og kanskje begrense smitte:

1: Har du eller dine nærmeste vært på reise i et område med smitte eller vært i kontakt med andre som du vet har det, skal du IKKE  komme på trening på 14 dager, så fremt du IKKE har negativ test for koronavirus.

2: Har du symptomer på influensa eller andre forkjølelsesliknende symptomer, skal du IKKE kommer på trening før du er frisk.

3: Alle vasker hender godt med såpe i garderober/toalett før og etter trening.

4: Ingen håndhilsing før og etter kamper eller treninger. For anbefalinger se hva NFF besluttet HER

5: Ingen må drikke av andres flasker.

6: Vi anbefaler å følge med på Helsenorge og Folkehelseinstituttet for oppdatert informasjon. Norges Idrettsforbund har informasjon omkring eventuell risiko for smittespredning ved internasjonale reiser.

Ta gjerne en prat hjemme om gode rutiner rundt vask og hygiene, og respekter hjemme-karantene hvis man har blitt satt i det.

Videre vil vi: 

  • At spillerne gir beskjed til trener/lagleder hvis de ikke kommer på trening
  • Trener/lagleder gir beskjed til laget hvis det ikke blir trening.

Klubben vil følge råd fra helsemyndighetene.

                                                                    Hilsen styret!


0 Kommentar

Gjennomføring av årsmøter.

Postet av Ringsaker IF den 11. Mar 2020

Alle idrettslag plikter å avholde årsmøter innen 31. mars. Situasjonen med spredning av koronaviruset medfører at noen idrettslag ikke kan avholde årsmøte innen denne fristen.

Dette kan skje som følge av ulike forhold, f.eks.:

- Folkehelseinstituttets (FHI) råd knyttet til arrangementer og samlinger.
- Kommunale vedtak eller råd knyttet til arrangementer og samlinger.
- Kommunale vedtak eller råd knyttet til det aktuelle årsmøtet.

Les hele brevet fra Idrettskretsen her

Inntil annen beskjed blir lagt ut på denne siden vil Ringsaker Idrettsforening avholde sitt årsmøte onsdag 18.mars kl.19.30. 

Følg med på hjemmesiden for oppdatering! 


0 Kommentar

Årets første treningskamp for våre J2004.

Postet av Ringsaker IF den 4. Mar 2020

Så var endelig treningskampene i gang. I dag møtte #fotballjentene Moelven damer. En spesiell spilleform med 8' er og 3x25 min.

Det var svært nervøse jenter som møtte opp i Limtrehallen, Moelv.

Men nervøsiteten ble mer og mer borte etter at dommeren blåste i gang kampen.

Det ble en svært jevn kamp. Moelven Damer ledet 2-1 etter første omgang. Ringsaker sin målscorer var Thea.

Andre omgang endte 0-0 - og tredje omgang 2-3 til Ringsaker J2004.

Målene i tredje omgang ble scoret av Hanna, Johanna - og Hanne⚽️

Uavgjort - og 4-4 mot et damelag er innafor når det er sesongens første kamp. Moelven Damer har allerede signalisert at de vil ha omkamp i april.

Takk til alle som tok turen for å følge oss i sesongoppkjøringen!

Nå settes fokus mot ny treningskamp mot Elverum J17-1 på søndag!

Gult og Blått tel krampa tæk øss!💛💙


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline