Medlemskontingent og barneforsikring

Postet av Ringsaker IF den 15. Nov 2014Barn som driver med idrett gjør det fordi de synes det er moro! Sammen med venner får de opplevelser og læring for livet. Det er dette fundamentet alle trenere, ledere og foreldre skal ta vare på og videreutvikle. Alle barn har godt av å drive organisert idrett. Det bygger opp kroppen, samtidig som det dyrker opplevelsen av samhold, mestring, seier og tap. Men aktive barn er også mer utsatt for idrettskader. Derfor er alle barn med medlemskap i lag/klubb tilsluttet Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) forsikret.

0 Kommentar

Vinnere scoringskontrakter 2014

Postet av Ringsaker IF den 8. Nov 2014

Det ble i år scoret 27 mål av vårt 4. divisjonslag, Vedlagt følger liste over vinnere av gavekort, se lista her ...... scoringskontrakter.

0 Kommentar

Rehabilitering av Ballbingen

Postet av Ringsaker IF den 21. Aug 2014

Onsdag 20.august startet rehabiliteringen av ballbingen på idrettsplassen. Veidekke har ansvaret med å fjerne det gamle kunstgresset og gjøre alt grunnarbeidet med utskifting av masse.
Støtdempende pad og kunstgress leveres av Scansis og blir lagt ut på dugnad lørdag 23.august.0 Kommentar

Dugnad i ballbingen

Postet av Ringsaker IF den 15. Jul 2014

Lørdag 23.august blir det dugnad i ballbingen. Det skal legges støtdempende pad og nytt kunstgressdekke. Dugnaden varer ca 5 timer og vi trenger både traktor og et par mannskapsteam på fire personer. Veidekke AS har ansvaret for grunnarbeidet, mens Scansis leverer pad, kunstgress, sand og granulat. Scansis stiller med monteringsleder på dugnadsdagen.

Vi håper du sier ja til å bli med på dugnaden.0 Kommentar

Litt historie om idrettsplassen

Postet av Ringsaker IF den 14. Jul 2014I 1920 ble det tinglyst ei forpaktningskontrakt fra Simen Hersoug til Ringsaker Idrettslag. Det var en parsell på 65,25 mål og kontrakta var på 99 år med avgift 15kr pr mål. Parsellen kunne utvides, men da med kr 50 i årlig avgift. Parsellen skulle brukes til idrettsplass. Bana som skulle gjerdes inn grenset mot Ringsaker barnehjems tomt, Vernstuen, Tajet og Hersaugs hamnehage, Øvre Rønningen. Bortbygslingen skulle gjelde fra 1.januar 1919. Idrettslaget fikk rett til veg fra chausseen Tingvang - Hersaug og rett til å skaffe vatn til bana ved å grave en brønn. Hersaugs eier hadde forkjøpsrett til eventuelle hus som ble satt opp der, og bana skulle ikke brukes til annet enn idrett, Naboene skulle ikke forstyrres og sterke drikker skulle ikke serveres på eller i nærheten av plassen. Man skulle passe på at det ikke oppstod brann og laget var forpliktet til å ha brannsprøyte på plassen. Laget hadde ikke lov til å bruke noe av området utenfor bana.
Hvis laget fremdeles var i gang etter 99 år, skulle kontrakta, hvis det ble forlangt, bli fornyet med nye 99 år. 1. januar 1920 ble kontrakta skrevet under av Simen Hersoug og av Ringsaker Idrettslags formann Jørgen Jensen.
0 Kommentar

Gutter 14

Postet av Ringsaker IF den 11. Jun 2014


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline