Treningskamp mot Ottestad.

Postet av Ringsaker IF den 2. Mar 2019

Så er sesongens første treningskamp ferdigspilt. Jentene møtte et Ottestad med 15, 16 og 17 åringer. Etter 2x45 min på Hias banen må en totalt være fornøyd med kampen, 3-0 tap til tross. Ringsaker har et solid forsvar som det er vanskelig å komme igjennom og de gangene motstander greier det blir det som oftest offside. Dagens gjennomkjøring viser hva det må jobbes videre med, men den ga også gode svar på vinterens treninger.

En god kamp av jentene!


0 Kommentar

Treningskamper før sesongstart.

Postet av Ringsaker IF den 7. Feb 2019

Treningskamper for vinteren/våren er spikret. Disse kampene blir en viktig forberedelse til sesongen 2019


0 Kommentar

Ringsaker vs Moelven 1-1 (1-1)

Postet av Ringsaker IF den 7. Jun 2018

Sola skinte på Gaupen Bernabeu og alt lå til rette for en flott kamp. Varmen preget kampen. Begge lag var ute etter å vinne kampen. I starten av kampen følte begge lag på hverandre. I det 7. minutt puttet Hanna ballen i mål og det lå til rette for at Ringsaker skulle ta dette hjem. Men nok en gang opplevde vi at Ringsaker spilte en og en og glemte at de var et lag. Moelven sendte ei "lompe" mot Ringsaker sitt mål. Hadde Siri vært 10 cm lengre vil hun ha tatt den, men ballen gikk i mål. Da hadde det gått 11 minutter. Kampen bølget litt frem og tilbake etter dette. I det 18. minutt kom Moelven på et angrep. På en eller merkelig måte taklet Jenny Moelven sin spiller og det ble frispark rett utenfor 16. Jenny fikk gult kort og måtte sone 5 minutt på sidelinja. Frisparket satte Moelven over.
Begge lag hadde sine sjanser, men ingen fikk ballen i mål i løpet av omgangen. 
Andre omgang ga et helt annet bilde. Ringsaker opptrådte mer som et lag. De hadde utallige muligheter men ballen ville ikke i mål. Moelven hadde også sine muligheter, men det var Ringsaker som styrte omgangen. Kampen ebbet ut i stillingen 1-1. 
Det er enkelte spillere som må få ros. Hanna var hele tiden en trussel foran målet til Moelven. Forsvaret med Mimi, Mari og Jenny hadde kontroll bak og slapp sjelden Moelven til.
49 tilskuere tok turen til Gaupen Bernabeu i kveld og det er bra. Neste kamp er 21.6 og da er det viktig å møte opp. Da står det om avdelingsseieren.

Tekst fra jentenes facebookside. 

Heia Ringsaker ⚽️⚽️⚽️

0 Kommentar

Søndag er ingen hviledag.

Postet av Ringsaker IF den 25. Feb 2018


Hvis noen trodde at søndag er hviledag, tar de skammelig feil. Selvsagt er det trening for jentene. Fulle av energi etter vinterferie.

Fra jentenes facebookside ⚽️⚽️⚽️⚽️0 Kommentar

Ringsaker/Nes J2004 vant borte mot Brumunddal.

Postet av Ringsaker IF den 5. Okt 2017


Høstsesongens siste kamp var altså nabooppgjøret mot Brumunddal. Et oppgjør begge lag ville vinne. Jentene fra Ringsaker/Nes hadde nerver langt ut i fingertuppene. Men dette ristet de av seg raskt. I første omgang  var det Ringsaker/Nes som hadde spillet og mange sjanser, men omgangen ebbet ut med 0-0. Andre omgang startet som første sluttet og i det 42. minutt greide Ringsaker/Nes å overliste den ellers gode dala målvakten. Resten av omgangen ble en thriller. Brumunddal hadde flere muligheter, men et godt forsvar og en god keeper holdt nullen. Dermed ble det nok en seier til Ringsaker/Nes og de har dermed vunnet alle kampene i høst, målforskjell 28-4.

Tekst fra jentenes facebookside. 

                   Ringsaker IF gratulerer ⚽️⚽️⚽️


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline