Nyhetsbrev fra NFF Indre Østland.

Postet av Ringsaker IF den 20. Feb 2019

Påmeldingen til årets serier er godt i gang - bra er det. Det skal bli godt å komme i gang med sesongen. NFF Indre Østland har mange kurs på gang. La dette bli det året der dere sørger for faglig påfyll!

Les hele nyhetsbrevet her


0 Kommentar

Nyhetsbrev fra NFF Indre Østland.

Postet av Ringsaker IF den 30. Jan 2019

Klubbenes scene!

Kretstinget og fotballgallaen er for dere!
I år forsøker vi å gjøre mer ut av Kretstinget enn tidligere. Håpet er at klubbene både finner verdien i å delta på Tinget, samt nominere mange av sine dyktige folk til de gjeve prisene. Vi vet at det er så utrolig mange flinke folk som legger ned en enorm innsats for klubben sin i løpet av sesongen. Nå har dere virkelig muligheten til å gjøre ekstra stas på disse. Vi oppfordrer dere derfor til å sende inn nominasjonene i dag!
Har dere heller ikke meldt dere på Kretstinget, så gjør det i samme slengen. Dette er en viktig møteplass for erfaringsutvekslinger og gode samtaler.
Vi sees på Kretstinget!

Fotballhilsen fra
NFF Indre Østland v/ Janicke Gonstad, daglig leder

Les hele nyhetsbrevet her...
0 Kommentar

Nyhetsbrev fra NFF Indre Østland.

Postet av Ringsaker IF den 12. Jan 2019

Godt nytt fotballår!

2019 blir et spennende år!
NFF Indre Østland jubilerer med det 30. ordinære Kretsting 8. og 9. februar. Nytt av året er en stor fotballgalla med festmiddag, prisutdelinger, artister og underholdning. Målet vårt er at Kretstinget skal bli enda mer relevant for klubbene våre.
I disse dager åpnes det for påmelding til Kretstinget. For å kåre prisvinnerne trenger vi hjelp fra klubbene og deres medlemmer. Meld inn kandidater i de ulike kategoriene nå!
Vi sees på Kretstinget!

Les hele nyhetsbrevet her


0 Kommentar

Overganger og hospitering/trening i annen klubb.

Postet av Ringsaker IF den 26. Nov 2018

NFF Indre Østland er kjent med at på denne årstiden så møter det spillere til trening i annen klubb og hvor spillere inviteres til prøvespilling. 
Vi ønsker å påminne klubbene om hva som gjelder for spillere som ønsker å prøvespille/trene i andre klubber.

Det kreves skriftlig godkjenning fra nåværende klubb for at en spiller skal tillates å delta i trening med annen klubb! 
Kravet om skriftlig godkjenning følger av Overgangsreglementet § 1-3 og gjelder generelt for alle aldersgrupper.

Etter denne bestemmelsen kreves nåværende klubbs skriftlige tillatelse for at en spiller skal kunne delta i trening for en annen klubb jf. § 1-3 syvende ledd:

Når overgang er registrert av NFF, kan spilleren delta i privatkamp og trening for ny klubb. For øvrig kan ikke spiller delta for annen klubb i privatkamp eller trening uten skriftlig tillatelse fra klubben han/hun har spilletillatelse for.”

I tilfeller der en overgangsforespørsel er påbegynt, men overgangen ennå ikke er registrert og fullført, kreves det dermed skriftlig tillatelse fra tidligere klubb for at spiller skal kunne delta i trening for ny klubb. Kun en melding fra ny klubb til spillerens nåværende klubb om deltagelse i trening/prøvespilling er ikke tilstrekkelig.

Overgangsreglementets §§ 4 og 6 regulerer fremgangsmåten som skal benyttes ved overganger:

Overgangsbestemmelser for spillere under 15 år:

§ 4-1. Før spilleren kontaktes med tanke på overgang, skal ny klubb på etterviselig måte sende skriftlig underretning til nåværende klubb og spillerens foresatte. Nåværende klubb skal også informeres uten ugrunnet opphold dersom spilleren selv tar kontakt.

Overgang/utlån av amatørspiller over 15 år - Henvendelse spiller i annen klubb

Før det kan gjøres henvendelse til spiller i annen klubb med sikte på overgang/utlån, skal ny klubb på etterviselig måte sende skriftlig underretning til nåværende klubb. Nåværende klubb skal også informeres uten ugrunnet opphold dersom spilleren selv tar kontakt. Etter at nåværende klubb er underrettet, skal det gå minst to dager før spilleren kan kontaktes.

Bestemmelsene i §§ 4 og 6 gjelder kun for overgangssituasjonen og sier ikke noe om det som gjelder der det er snakk om trening. For de sistnevnte tilfeller må en derfor falle tilbake på den generelle regel i § 1-3 som altså krever nåværende klubbs aksept. En ren orientering er således ikke tilstrekkelig.

Ved spørsmål om dette, kontakt administrasjonskonsulent Remy Uteng:

Foto av : Remy Uteng

Remy Uteng

Administrasjonskonsulent

906 34 970

remy.uteng@fotball.no

 


0 Kommentar

Invitasjon til fotballederkurs 1-3 på Gjøvik.

Postet av Ringsaker IF den 9. Okt 2018

Vi har gleden av å invitere til Fotballederkurs 1, 2 og 3 på Quality Hotel Strand, Gjøvik fredag 9. nov og lørdag 10. nov 2018.


Vi gjentar suksessen fra tidligere med å gjennomføre FLK 1 og FLK 2 på samme sted. I tillegg arrangerer vi også FLK 3 som ikke er blitt gjennomført i NFF Indre Østland på mange år. Her er det mulighet for flere personer fra klubben til å være med ut ifra hvilken lederkurs de har fra før. Med en felles middag på tvers av kursene fredag, er dette også en fin måte å bli bedre kjent med fotballentusiaster fra andre klubber. 

Tidsrammene for kursene er: Fredag 9. november kl. 16.30, til lørdag 10. november kl. 18.00 (FLK 1 er ferdig litt tidligere lørdag).

Utfyllende program for FLK 1, 2 og 3 vil bli lagt ut på vår hjemmeside om kort tid. Modulene til kursene finner du her:

https://www.fotball.no/kretser/indre-ostland/klubb-leder-og-trener/lederkurs/#136384


Kursene er satt opp med sterkt subsidierte priser:

Pris:  1000,- pr person – som inkluderer:

-      Overnatting i enkeltrom m/frokost

-      Middag fredagskveld

-      Lunsj lørdag

-      Kaffe, te og frukt

-      Kurs og matriell.

Kursene passer for deg som er daglig leder, styreleder/medlem, sportslig leder, trenerkoordinator, lagleder, trener, eller har en annen rolle i klubben. Sertifiserte Kvalitetsklubber og klubber i prosess bør være representert her.

 

Ved spørsmål og påmelding send mail til: tomhenning.hovi@fotball.no

Påmeldingsfrist: tirsdag 30. oktober.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline