Roterud vs Ringsaker/Nes 1 - 3

Postet av Ringsaker IF den 28. Feb 2016

Amund skriver på FB

Første match i 2016 vell overstått !
I dag spilte gutta sin første treningskamp mot Roterud sitt junior lag. Vi møtte et godt lag som skal prøve seg i kvalik elite som vi også gjorde i fjor. Det var en jevnspilt kamp men vi strakk det lengste strået. Kampen endte 3-1 til oss med scoringer av:

1-0 Fredrik Teksum Børke og assist av Håvard Haugom
1-1 Roterud utlignet med en corner som triller forbi 3-4 mann før den blir satt i mål.
2-1 Markus Petrud med en herlig lobb over en utspilt Roterud keeper. Assist av vår Peter Schmeichel (Andreas Røang).
3-1 av Håvard Haugom som kommer alene med kepperen etter et herlig gjennomspill av Kevin Berget.

Dagen spiller var Anders Berg som hadde en veldig bra kamp!
Veldig fornøyd med det gutta presterer idag, men det er bra det er igjen noen uker til seriestart for det var noen slitne spillere idag. Vi ønsker Roterud lykke til i kvaliken for elitespill.

Må også takke alle foreldre som tok turen til Raufosshallen for og støtte laget, det betyr veldig mye for gutta det er jeg ganske sikker på!


0 Kommentar

Prosjekt Barcelona avsluttet

Postet av Ringsaker IF den 5. Des 2015

I kveld markerte vi slutten for 2015 sesongen og prosjekt Barcelona. Vi kunne feire 2 av 2 mulige seriemesterskap etter at vi klarte å reise opp att ett juniorlag i klubben.

Vi markerte det veldig enkelt. Ole og Vandrerhjemmet spanderte pizza på oss. Vi takker så meget Ole! Så inviterte vi familien på kaffe og kaker hvor vi delte ut noen priser underveis.

Følgende priser ble delt ut:

- Treningshelten: Øyvind Haugli fikk denne utmerkelsen for sin treningsiver og sine bidrag på treningsfeltet.

- Poengkongen (høst): Sondre Bjørke fikk fleste poeng på assist og scoringer.

- Mest Fremgangsrike: Magnus fikk sitt gjennombrudd for juniorlaget i år.

- Årets spiller: Sondre har prestert på et meget høyt nivå hele sesongen.

- The King: Oskar fikk treneren sin pris for sin innsats for juniorlaget 2014 sesongen og 2015.

- Seriemester: De to pokalene som beviser at vi har blitt seriemester 2014 og 2015 fikk lagets gladiator og kaptein Markus.

En spesiell takk til Ole, Gudmund og Joar for deres bidrag. Vi setter enormt pris på deres innsats!


0 Kommentar

Biri vs Ringsaker/Nes 3-3

Postet av Ringsaker IF den 30. Sep 2015
Anders skriver om kampen på FB:

Biri - Ringsaker/Nes 3-3 (2-1)

Formasjon: 4-3-3

Med seier mot Biri kunne jubelen slippes løs. Det ble bare nesten forOskar Røhnebæk og resten av gutta.

En meget svak førsteomgang der vi rett og slett ikke var tilstede. Vi sliter virkelig mot et hardtarbeidene og kontringsterkt Biri lag. De ville mye mer oss, og det var virkelig bekymringsfullt spørr du meg når man tenker på utgangspunktet. Men vi noterer oss for en vakker scoring etter 2 min spilt. Synd at omgangen varte 43 min til.

Andreomgangen er gutta påskrudd. Og den største forskjellen fra førsteomgangen er det vi gjør uten ball i andreomgangen. Anført av banens beste Oskar som løper og løper (konstant trussel), og våres kaptein Markus Martinsen (andreomgangen er årsbeste) som kriger som den gladiatoren han er baki der sammen med Øyvind Haugli så klarer vi å sette press på Biri.

Dette resulterer i at vi klarer å snu kampen fra 2-1 ledelse til Biri til 3-2 ledelse favør oss. Den ene gangen Biri klarer å spille seg til mulighet i andreomgangen gjør dem meget bra. Dødelig effektivt, men fullt lovlig. Surt for oss!

Vi sliter når lagene legger seg bakpå og forsvarer seg med alle 11 på egen halvdel. Noe Biri gjorde forøvrig veldig bra. Vi har en case vi må løse der!

Kampen ender 3-3. Men om det ikke ble 3 poeng, så ble det 1 poeng som kan vise seg å bli veldig viktig.

Målscorere:
Oskar 2
Sondre 1

Førstekommende Mandag avsluttes serien for våres del hjemme på Gaupen Bernabeu mot Toten/Kolbu.


0 Kommentar

Ringsaker/Nes vs Gjøvik Lyn 5 - 3

Postet av Ringsaker IF den 14. Sep 2015Anders skriver på FB:

SEIERSMARSJEN FORTSETTER FOR GUTTABOYS!
Tross seier så ble det en unødvendig spennende forestilling fra våres siden på fort Stavsjø. Nervene skal alltid få kjørt seg når gutta spiller!

SEIEREN KOM I FØRSTEOMGANG
En meget god førsteomgang hvor vi styrer alt. Vi slipper knapt gutta fra den gærne siden av Mjøsa til en sjanse. Den ene gangen de kommer til mulighet viser Andreas Røang sin råskap. Guttene bak Morten Larsen,Markus Martinsen, Øyvind Haugli, Christian Høgset og Stian Tangen står støtt og styrer spillet på en outstanding måte der bak. Vi spiller oss til en rekke gode muligheter anført av Sondre Bjørke i poenghumør, og en Piotr Kobierski som gjør årsbeste på midtbanen med duellspill av høy klasse og en vakker scoring. Løpsterke Oskar Røhnebæk som aldri gir seg. Anders Kjelsrud får æren av å sette i gang scoringsballet etter 19 min. Ett scoringsball som avsluttes i førsteomgangen med en 4-0 ledelse til oss.

VI VISSTE HVA SOM KOM
At Gjøvik Lyn kom ut i hundre og ville revansjere seg fra førsteomgangen kom ikke som en overraskelse for oss. Eller gjorde det? Vi pratet på akkurat det i pausen at vi måtte være skjerpet, klare for start og nullstille oss. Men vi klarte ikke å praktisere det dessverre!

2 OMGANGEN GIKK I SVART
Bortsett fra noen enkelte øyeblikk. Så var det to forskjellige lag som møtte opp i hver sin omgang. Det laget som møtte opp i andreomgangen hadde allerede innkassert 3 poeng. Vi faller ned noen prosenter på alle fronter, mens Gjøvik Lyn hever seg like så. Vi taper omgangen 3-1, og vi klarte å skape nerve i en kamp som så ut til å være avgjort. Vi setter en strek over andreomgangen!

JUBEL BLE DET
Grunnlaget for seieren ble lagt i en fantastisk førsteomgang av alle mann alle. Vi kunne juble for seier og tre poeng tross en tordentale etter kampslutt fra undertegnede. Nå skal vi bruke kvelden til å nyte seieren og 3 poeng. For når morra dagen kommer så skal all fokus ligge på Biri kampen.

BANENS BESTE: Sondre Bjørke - gutten var involvert i scoringene våres.

Målscorer - Assist
Anders - Sondre
Petter - Sondre
Sondre (Straffe)
Sondre - Stian
Sondre (Straffe)

Vi takker for støtten, supporten i dagens kamp. Outstanding som vanlig!


0 Kommentar

Vardal G19 vs Ringsaker/Nes 0 - 1

Postet av Ringsaker IF den 9. Sep 2015Anders skriver på FB:

TOPPKAMP
Det var duket for et skikkelig toppoppgjør på Vardal Idrettspark. Nummer 1 mot nummer 2. Vi visste på forhånd at dette var en knalltøff bortekamp, og at vi var nødt til å prestere på alle fronter for å få med oss de "viktige" 3 poengene.

GLIMRENDE START PÅ KAMPEN
I en halvtime dominerte vi kampen og rundtspilte Vardal spillerne. Og vi tok ledelsen etter et innøvd dødballtrekk hvor Stian Tangen slår en perfekt corner til høytflyvende Magnus Opdahl Sørensen som header. Vardal keeperen redder, men gir retur til våres kompromissløse stopper Øyvind Haugli .Han setter ballen sikkert i mål til våres store glede! 7 minutter er spilt og vi har fått en drømmestart.

VI KUNNE HA ØKT LEDELSEN
Det burde ha stått 2-0 til oss etter en ny dødball situasjon. Samme dødballtrekk som forrige gang. Men nå havnet ballen på bakre hvor lagets gladiator Markus Martinsen fikk en kjempe mulighet. Dessverre for oss og en ellers meget god Markus så gikk avslutningen innsiden av stolpen og ut i feltet igjen. Vi snakker om små marginer her!

VARDAL KJEMPER SEG INN I KAMPEN
Etter snaue 30 min taper vi flere og flere dueller. Vi blir mer og mer på etterskudd. Vardal har fått blod på tann og kampen står nå bikker. Her kan det komme scoringer i begge ender.

KNOKKELKAMP
Andreomgangen kan beskrives som en reel knokkelkamp. Mye av det skyldes den lista dommeren la. Eller mangel på akkurat det! Knapt et frispark ble dømt. Men 2 omgangen var som førsteomgangen ble avsluttet, HAWAI. Det bølget fram og tilbake. Feberredninger her og der, store sjanser brent. Det var spenning helt inn, en helt utrolig deilig seier!

DRØMMEDEBUT
Vi hadde en situasjon før kampen der ingen av våres to keepere kunne stille til kamp pga skoletur. Erstatteren for de to ble Mattis fra G16 som hadde en glimrende kamp bak seg i Kongsvinger. Å HERREGUD for en debut gutten leverte. Han sto som en levende vegg og tok alt som kom. Han leverte FLERE feberredninger og fikk våres motstanderne sine trenere til å skrike ut: Hva er gutten laget av??? BANENS BESTE!

STOLHET, LAGMORAL OG KAMERATSKAP
Gutta spilte virkelig med hjerte utapå drakta. De ofret seg for hverandre og pushet hverandre til dommeren sa nok var nok. Jeg er utrolig stolt av den innsatsen og viljen dere legger ned for hverandre og laget. Det står det virkelig respekt av! Dere jobbet ræva av dere for hverandre.

FIRE AV FIRE GUTTA!

TAKK FOR EN FANTASTISK SEIER, HER LIGGER DET MYE SAMHOLD, INNSATS OG VILJE BAK.

HEIA RINGSAKER/NES!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline