Brumunddal 2 - Nes/Ringsaker 1 - 6

Postet av Ringsaker IF den 21. Jun 2016

På Møller Bil bana i går kveld ble det nye tre poeng for Nes/Ringsaker gutta som scoret hele 6 mål.

Etter bare 5 minutter kriger Magnus Opdahl Sørensen ballen i mål etter et godt tatt corner av Simen og det står 0-1. Gutta kjører på med godt trøkk og etter 35 minutter spill scorer Magnus sitt andre mål for dagen, igjen fra en corner.

Etter 5 min ut i andre omgang scorer "Dala" til tross for stort press fra Nes/Ringsaker. Men etter den reduseringen ser gutta seg aldri tilbake og kjører over "Dala" med følgende scoringer:

Martin L 10 min
Mikkel 28 min
Magnus 35 min
Sindre 39 min

Det er alltid like deilig og dra hjem fra storbyen med 3 poeng!

NB! Bildet er fra G19 kampen på søndag som også gikk på Sveum.


0 Kommentar

Eidskog vs Ringsaker/Nes 4 - 2

Postet av Ringsaker IF den 27. Sep 2015Vegar skriver på FB:

Eidskog-Ringsaker\Nes 4-2 (1-1)

Vi møtte opp til kamp borte mot den ubeseirede serielederen, vel vitende om hva som var i vente. Vi visste at vi møtte et lag som har feid all motstand til side, og vi fikk fort se hvorfor. De var ballbesittende, teknisk gode og kommuniserte godt. Vi så allerede etter de første 10 minuttene, at her kom det til å bli tøft å få med seg poeng. Vi blir trykket langt tilbake på egen halvdel, og kun sporadisk er vi over på deres halvdel. Det var bare et spørsmål om tid før vi fikk mål imot. Etter 26 minutter skjer nettopp dette, og vi skal ikke påstå noe annet enn at det var fortjent. Men, etter scoringen deres slapper de nok litt av, for vi får ihvertfall lov til å flytte spillet litt lenger opp på banen. 36 minutter ut i første omgang så kasterChristian seg rundt, og brasser ballen i vinkelen fra 20 meter. Ihvertfall ifølge han selv... Dommeren hadde nemlig godskrevet Christian målet, og hva er vel bedre enn å dikte opp sitt eget drømmemål!? Uttrykksikonet tongue

Det som i realiteten skjedde var at Christian slo en pasning i bakrom, som deres midtstopper skulle heade inn igjen til keeper, dessverre for han, så var Fredrik våkent frampå, rekker ballen før keeperen deres og setter ballen i mål! 1-1, kanskje ikke veldig rettferdig men fortsatt veldig deilig!
1-1 står seg til pause, og gutta er vel ganske enige om at vi har vært heldige som har uavgjort til pause. Men, det som er viktig er at vi ser at det er mulig å score mål på dem. De er ikke ufeilbarlige.

Andre omgang starter igjen på samme måte som første, med at Eidskog umiddelbart tar kommandoen. De flytter mange spillere opp på vår halvdel, men de får pga. heroisk innsats av forsvaret, noen fine redninger fra Mattis ikke mål. Igjen går det 25 minutter, før Eidskog får ballen i nettet. Her burde vel egentlig Magnus hatt frispark i forkant, men dessverre ble det ikke dømt, og de går fortjent opp i 2-1. Da trodde vi alle at løpet var kjørt, men gutta ville det annerledes. Det blir igjen spilt en ball i bakrom, hvem andre enn Fredrik dukker opp der. Setter første avslutningen på keeper, men plukker opp egen retur og setter den sikkert i mål! 2-2, det er 12 minutter igjen, og vi har fått teften av et noe ufortjent poeng.

Dessverre for oss, så roter vi det til med kritiske balltap rundt egen 16-meter. Dette blir vi straffet for på dette nivået. Det var spilt 36 minutter av andre omgang, og Eidskog går opp til 3-2. Vi legger om til tre bak, for å kanskje få enda et mål. Istedenfor å score,får vi nok et mål imot, og kampen ender med 4-2 tap. Men, vi ga det et ærlig forsøk. Dette laget var enkelt og greit bedre enn oss. Da er det fair å tape, selv om jeg ikke liker det!

P.S Vår kaptein Magnus hadde lagt igjen drakta si hjemme, så han spilte uten nummer idag. Men, ikke nok med det, når kampen var satt igang gjorde motstanderens trener dommeren oppmerksom på at gutten hadde glemt noe annet, leggbeskyttere! Korrekt idømt gult kort, og fem minutter på sidelinja.

We go again!


0 Kommentar

Ringsaker/Nes vs HamKam1999 2 - 1

Postet av Ringsaker IF den 21. Sep 2015

Vegar skriver om søndagens hjemmekamp mot HamKam1999

Førsteomgang kan oppsummeres med et ord for nøytrale; Kjedelig!
Ham Kam ligger utrolig lavt, og nekter oss rom på sin halvdel, når vi sliter med balltempo så skaper vi svært lite. Vi har vel en flott kontring somAnders får avsluttet på, men dessverre for oss var keeperen til Ham Kam med på notene. Ham Kam på sin side er på en farlig visitt i vår 16-meter, men heldigvis så sklir ballen av foten for deres angriper.

I pausen prøver vi å justere i forhold til å tvinge Ham Kam til å sideforskyve i mye større grad enn de måtte i første omgang, og at vi selv skulle flytte ballen med færre touch på hver enkelt. Dette lykkes vi delvis med, og vi får etterhvert hull på Ham Kam-veggen. Det blir slått opp på markert ving, lagt tilbake og tredd igjennom på Fredrik som sammen med resten av angrepslinja hadde vanskelige arbeidsforhold de første 50 minuttene. Fredrik passerer deres siste forsvarer, og setter ballen inn fra nærmest død vinkel. 1-0, og det er fortjent! Vi har ballen mye, men har slitt med å bryte igjennom. Dette forandrer seg så fort vi får det første målet. Da må Ham Kam fram å presse oss i mye større grad enn de har gjort til nå i kampen. Dette gjør at det er mer rom å boltre seg i for vår gode offensive frontlinje. 7 minutter etter 1-0, skal Anders sette inn 2-0. En nydelig avslutning, som undertegnede trodde gikk utenfor... Men, den hadde heldigvis lurt seg inn nede i venstre hjørne! Så skjer det som ikke skal skje, vi mister markering totalt på corner. Dette gjør at motspiller får tid til å ta ned ball, sikte og score. 2-1, det er 20 minutter igjen på klokka og Ham Kam begynner å komme mer med i banespillet. Heldigvis for oss, så mister trener og spillere på Ham Kam hodet mot slutten av kampen, og må tåle 2 gule kort de siste 5 minuttene. Dette gjør at vi avslutter kampen med 11 mot 9. Vi rir av stormen med et forsvar som er bunnsolide kampen igjennom, med to unntak. En deilig seier, og vi må bare brette opp ermene for om ei uke står ubeseirede Eidskog for tur. En kamp vi har alt å vinne i! Det er slike kamper jeg digger!

We go again!


0 Kommentar

Ringsaker/Nes vs Gjøvik Lyn2 4-2

Postet av Ringsaker IF den 27. Mai 2015
Anders, Magnus og Christian var med å snu 0-2 til 4-2 seier mot Gjøvik/Lyn 2. Og de alle tre var svært så delaktig i den fantastiske snuoperasjonen.

Det var Ringsaker/Nes som hadde spillet og førte kampen 2 x 40 min. Men det var Gjøvik/Lyn som tok ledelsen 1-0, de økte også sin ledelse til 2-0. Brutalt effektivt av guttene fra Gjøvik..

Det sies at 2-0 er en farlig ledelse! Det visste seg at det skulle stemme for de hvite/blå.

Kampen var ca.50 min spilt når Christian reduserer til 1-2. Pirlo klasse! Om gutta ikke hadde blod på tann allerede, så fikk de det ihvertfall nå. Ikke lenge etter er samme spiller, Christian frampå igjen og utligner til 2-2.
7 minutter før fulltid får Anders en nydelig stikker, og etter veldig mye stang ut for hans del i den kampen så sitter den endelig. 3-2 ledelse er et faktum!
Og Anders var ikke ferdig, rett før dommeren skulle blåse av økte han 3-2 ledelse til en 4-2 seier.

Snuoperasjonen var et faktum! Alle tre gjorde det meget bra, good work!
Gratulerer til dere alle på G16


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline