Ringsaker/Nes vs Follebu/Gausdal 7-0 (5-0).

Postet av Ringsaker IF den 5. Okt 2017


Gutta avslutter høstsesongen ubeseiret med en solid kamp! Første 20 minuttene er årsbeste etter min mening! 4 seiere og 2 uavgjorte gjør at vi blir nr. 2 i avdelingen. Godt jobba, gutter!

Tekst fra guttenes facebookside.

                 Ringsaker IF gratulerer ⚽️⚽️⚽️


0 Kommentar

Næroset IL – Ringsaker/Nes 1-7 (1-2)

Postet av Ringsaker IF den 11. Sep 2017


Juniorene til Ringsaker/Nes har startet høstsesongen veldig bra og i helgen var det lokaloppgjør på Brufoss. Ringsaker Blad møtte opp for å overvære kampen som i nettutgaven har fått overskriften "Lokaloppgjøret du ikke får se igjen". 

I følge Ringsaker Blad var første omgang av kampen ganske jevn, mens etter pausen var våre sortkledde gutter i en klasse for seg. 

Målscorere for Ringsaker/Nes: Hans Hulleberg, Syver Sønsterud x 2, Johannes H. Røhnebæk x 2, Anders Kjelsrud. I tillegg ble det et selvmål for Næroset og kampen endte 1-7.

Les RBs artikkel: "Lokaloppgjøret du ikke får se igjen"
0 Kommentar

Ringsaker/Nes vs Harestua 4-3 (1-2)

Postet av Ringsaker IF den 18. Jun 2017


Vi fikk besøk av Harestua som jaget seriemesterskapet. Det så ikke slik ut den første halvtimen. Gutta eier ballen og kampen, og vi vasker frem noen muligheter. Etter en halvtime smeller Øyvind til fra 25 meter, ballen går rett frem utagbart i keepers venstre hjørne. Den ballen hadde fortsatt vært i lufta om ikke målet hadde stoppet den! 1-0, langt fra ufortjent! Det tar omtrent 48,3 sekunder fra vi scorer til harestua får inn 1-1. Surt, men dessverre en del av fotballen. Ikke nok med det, men harestua roter inn enda et mål. Noe som gjør at de går til pause med ledelse 1-2.

I pausen er det noen hengehoder, men ingen resignasjon. Gutta vet innerst inne at de har vært det beste laget.

Andreomgang er ikke mange minuttene gammel når vi får frispark på 16,2 meter. Kevin tar tilløp, banker ballen gjennom en mur som ikke akkurat var en kopi av en vesentlig mer solid mur i Kina. 2-2! Igjen roter vi det til for oss selv, og de setter 2-3 i tomt mål etter en misforståelse bak hos oss. Gutta gir ikke opp, og Simen/Mikkel krangler inn 3-3 etter en corner. Denne omganger er preget av veldig mye fram og tilbake, men vi har jokeren lengst fremme, Anders får endelig lønn for mange kilometer med løping når han løper fra alt og alle og triller ballen rolig forbi motstanderens keeper. 4-3, vi har gjenvunnet ledelsen i en kamp vi har havnet under 2 ganger! Dette viser karakterstyrke og hva som bor i gjengen når de virkelig er påskrudd! Det blir noen nervepirrende minutter, hvor vi detter litt langt ned. Gutta la ned manns jobb alle som en, og de fikk betalt. Harestua skaper noen halvfarligheter, mens vi har to gigantsjanser til å punktere matchen!

Kort oppsummert, vi fortjente alt vi fikk i dag, nå er det ny match på onsdag borte mot næroset. Da er det viktig at alle som en finner tilbake til dagens nivå, for det har vært utfordringen så langt i år!

We go again!


Tekst fra Facebook ⚽️⚽️⚽️⚽️


0 Kommentar

Gran vs Ringsaker/Nes 2-3 (1-2)

Postet av Ringsaker IF den 8. Jun 2017

Amund Skaug Grasbakken sitt bilde.

Vi reiste til topplaget Gran, og hentet 3 poeng! Vi vinner 3-2 etter iherdig innsats og mye godt spill! Målscorere var Øyvind, Anders og Syver!

Stillingen til pause var 2-1 til oss!

Helt nydelig jobba av alle mann!

We go again!

Bilde og tekst er hentet fra facebooksiden til juniorene.

Gratulerer ⚽️⚽️⚽️


0 Kommentar

Ringsaker/Nes vs Næroset 6-3 (2-1)

Postet av Ringsaker IF den 19. Mai 2017

Gutta tok imot Næroset til kamp på Stavsjø i kveld. Vi tar kommandoen fra start, men sliter litt med å få den forløsende scoringen. Da skjer det som ofte skjer med lag som dominerer, men ikke får mål. Vi slipper inn et skikkelig drittmål. Heldigvis viser gutta glimtvis at de er mye bedre enn dagens motstander, og får putta på to fortjente mål rett før pause. Kevin det første, og deretter Øyvind på straffe etter at Markus blir felt.

I pausen blir det manet om mer bevegelse, slik at lagkameratene får noen å spille på. Grasmatta er tung nok om en ikke skal føre ballen overdrevent mye. Gutta er misfornøyde med eget spill, og ønsker å forbedre seg. Vi er enige om at selv om vi har mye å gå på spillemessig, er vi mye bedre enn motstanderen.

Andre omgang er vi påskrudd fra start, og vi setter to relativt raske mål. Markus først, og deretter Øyvind etter indirekte frispark. Desverre faller vi veldig sammen etter dette, og Næroset får skape noen farligheter. Vi surrer det igjen til for oss selv, og de får straffe.Theodor setter den til 4-2... 4-3 kommer ganske raskt etterpå, og det er igjen kamp. Heldigvis har gutta flere gir, og fjerner all tvil som måtte være igjen, med å putte 2 mål til. Først ved Kevin, før Anders setter spikern i kista med et langskudd! 6-3, og årets første seier er et faktum! Den var helt nydelig! Det beste er at flere tidligere spillere har meldt sitt ønske om å være med å bidra igjen. Noe som gleder oss i trenerteamet stort! Vi ser fram til fortsettelsen!

We go again!


Tekst er fra facebooksiden til juniorene.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline