Nes/Ringsaker - Harestua 4 - 3

Postet av Ringsaker IF den 23. Okt 2016

Sesongens siste kamp mot Harestua ble en spennende kamp hvor vi kjempet for seieren 4-3 ⚽️⚽️ Ubeseirede hele sesongen og kretsmestere - godt jobba, dere gjør oss stolte!

0 Kommentar

Kretsmestere 2016

Postet av Ringsaker IF den 22. Okt 2016


Vi gratulerer Nes/Ringsaker som kretsmestere 2016. Guttene vant 5-1 mot Næroset og 6-2 mot Fron Fotball. Gratulerer så mye til trenere og støtteapparat også.


0 Kommentar

Roterud 2 - Nes/Ringsaker 4 - 5

Postet av Ringsaker IF den 21. Okt 2016

Vårt G16 lag er nå inne i en hard og spennende uke. Det skal spilles tre seriekamper og to KM kamper.

På mandag spilte vi mot Vind 2 hvor vi vant 14 – 1. Det som var spennende før møtet på torsdag mot Roterud 2, var om gutta hadde greid å få denne kampen ut av hode og bein.

Før kampen stod seriemesterskapet i avdeling 2 mellom oss, Biri og Roterud 2, så det var en spennende gjeng som dro til OL-byen.

Vi tok føringen i kampen og ledet 1-0 etter scoring av Christian Høgset. Etter dette dabbet vi litt av og Roterud utlignet. Vi forsatte etter dette å produserer den ene sjansen etter den andre, men i mot spillets gang fikk Roterud sin andre scoring. Få minutter etter tok Simen Viken Solberg like godt saken i egne føtter og driblet av tre spillere som havnet nedi Lillehammer sentrum og utlignet til 2-2. Dette resultatet står seg til pause.

Etter pause er Roterud 2 på hugget og tar ledelsen 3-2 før Christian utligner til 3-3. Roterud vil ikke gi oss noe gratis og går igjen opp i ledelsen 4-3. Det er nå 12 spennende minutter igjen hvor Christian igjen scorer og vi er på stillingen 4-4. Begge lag begynner å bli slitne og i det er igjen 2 minutter tar vi ledelsen 5-4 ved Christian. Det blir tillagt 1 minutt tilleggstid, men vi greier å holde stillingen ut. Vi takker Roterud for en velspillende og spennende kamp.

Vi får to skader på sentrale spiller som vi håper blir klare igjen til helgas kamper.

Etter kampslutt ble det kunngjort at Toten3 og Biri hadde spilt uavgjort 3 – 3.

Dette resulterte at vi er vinnere av vår avdeling før søndagens kamp mot Harestua 2 i Gaupen kl. 15.00.

KM kamper spilles på lørdag i Gaupen kl. 10.00 og kl. 15.30

Bildet er fra kampen mot Vind


0 Kommentar

Nes/Ringsaker - Vind 14 -1

Postet av Ringsaker IF den 17. Okt 2016

Målfest på Gaupen kunstgress i kveld! ⚽️ Hele 14-1 over Vind ga mye god underholdning. Beste feiring sto Theodor for etter en scoring - løp i full fart over bana i bar overkropp og slo hjul. Endte med gult kort, men stor underholdning 👏

Målscorere i kveld var Martin S med 4, Fredrik med 4, Christian med 3, Theodor, Magnus og Simen med 1 hver.


0 Kommentar

Biri - Nes/Ringsaker 0 - 0

Postet av Ringsaker IF den 22. Sep 2016

Det ble en jevn og hard kamp borte mot Biri på onsdag. Kampen endte 0 - 0


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline