Resultatliste fra lysløyperennet 3.januar

Postet av Ringsaker IF den 3. Jan 2018


Lysløyprenn altså!🎉👏🏻💥

Kjempeoppmøte med 69 små og store deltakere! Topp innsats hos alle med startnummer, og god stemning langs skisporet. Kaffe, saft og vafler gikk  også ned på høykant. 

Resultatliste fra kveldens lysløyperenn

Frivillighet og dugnad står sterkt i RIF, og det skal vi alle være stolte av. Dette er god investering i livskvalitet for både oss, våre barn og barnebarn. Tusen takk til løypekjørere Olav og Espen som utrettelig leverer world-class skispor. Tusen takk for topp servering fra Mona&Co, og tusen takk til Tom og den store renngjengen som leverer en knallstart på skisesongen 2018! 

Dette lover godt for resten av skisesongen, og bør inspirere for mer skiglede og trening for alle små og store skiglade på Nes og Ringsak hver mandag klokken 18:00 og lysløyperenn i Gaupen på onsdager kl 18.00 (når vær og føreforhold tillater det).

❄️❄️❄️❄️❄️Velkommen!❄️❄️❄️❄️❄️
0 Kommentar

Tidlig scoring og etterlengtet seier i kampen mot Kongsvinger.

Postet av Ringsaker IF den 27. Mai 2017


Scoringskåte Glåmdøler gjestet Gaupen Bernabeu. 19 scoringer på de to siste seriekampene er ikke noe annet en smått imponerende.

1.Omgangen:

Varselskudd!
Det startet fryktelig for de Gule/Blå. Allerede etter 2 min får Glåmdølene en stor sjanse. Passivt forsvarspill gir spissen til glåmdølene mulighet til vende opp på midten, han trer igjennom til sin kantspiller som avslutter. Heldigvis for oss, så skjøt han med løskrutt for anledningen!

Champagne fotball!
Så var det RIF for alle penga. Etter 10 min spilt så sendte Tor Arne Krogsrud Gaupen Bernabeu til himmels. 1-0 til RIF gutta, fortjent! Gutta fra Gaupen malte på, skapte den store sjansen etter den andre. Vi håpte på den berømte ketchup effekten, men i fortvilelse måtte vi se at bokspillet våres foran motstanderen sitt mål var alt annet en imponerende. Vi burde ha drept kampen, vi kunne/burde ha hatt 4-5 scoringer. Dommeren blåser i fløyta, 1-0 til RIF halvspilt.

2. Omgangen:

Tidlig scoring!
Stian Tangen sender en nydelig pass i bakrommet til Kent Jørgen. Hurtigtoget er fri, men dessverre for oss så fortsetter vi der vi slapp foran motstanderen sitt mål i førsteomgangen. Synd...

Rollebytte!
I nesten 45 min så kjører et godt Kongsvinger lag over oss. Nå er det de som dominerer, styrer kampen. RIF gutta jobber iherdig, ofrer seg og kriger på hver ball. En god Ken Robin i mål, og med oppofrende lagkamerater. Så klarer gutta å holde stand!

En deilig seier, ordentlig sliteseier mot et godt lag. Dette gir gutta garantert en boost etter det bitre nederlagt mot Furnes sitt. Etter å ha hatt så mye stang ut, så var det jaggu godt å ha litt stang inn!

Vi har tett kamprogram, allerede på tirsdag så er det ny kamp borte mot HIL. Tre kamper på 9 dager, samtidlig som motstanderene våre for mer hvile er en utfordring. Den utfordringa må vi ta og skal ta!

Gult og Blått, rifgutthei!

0 Kommentar

Vang FL vs Ringsaker 1-1

Postet av Ringsaker IF den 10. Mai 2017


Vi styrer begivenhetene i nesten samfulle minutter før pause, men Vang går allikevel i garderoben med 1-0. Målet blir satt inn på retur etter at Ken Robin redder straffe.

Etter pause styrer vi om mulig enda mer av begivenhetene, men det vil seg liksom ikke. Vi får en scoring annulert for offside, vi skyter over,utenfor eller rett på keeper.

Omtrent midtveis i omgangen får Kent Jørgen en diagonalpasning som han flikker med seg med hælen og fosser mot mål, endelig sitter'n!! Det var så fortjent, og det var så godt. Nå skulle vi bare presse på for flere scoringer... Dessverre fortsatte marginene å være mot oss i kveld. Det er fryktelig tungt å svelge at vi ikke får med oss 3 poeng, vi burde og skulle hatt det!

Vang skaper veldig lite,de har vel en sjanse utenom straffesituasjonen, den får Ken og etterhvert forsvaret ryddet unna. Vi har ball og vi skaper sjanser, vi må bare bli dyktigere og heldigere foran motstanderens mål!

Det eneste vi kan gjøre er å dra oss selv opp etter nakkskinnet, og vinne på førstkommende mandag. Da kommer nemlig Elverum 2 på besøk!

We go again! Gult og blått til krampa tar oss!


Fra facebooksiden til A-laget0 Kommentar

Bortekamp mot Vang FL i dag kl 20.00.

Postet av Ringsaker IF den 10. Mai 2017


Gutta tar turen til Hamar for å møte Vang i årets første bortekamp i dag 10.mai. Kampstart er 20.00, og vi håper å se flest mulig kjente fjes der! Vi lover å gjøre vårt ytterste for å ta med 3 poeng hjem til Gaupen! Gult og blått, tel krampa tæk øss!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline