Ridabu vs Ringsaker/Nes 5 - 4

Postet av Ringsaker IF den 11. Aug 2015Sportslig leder om mandagens kamp:

Femtedivisjonslaget tapte i kveld knepent 5-4 borte mot Ridabu2.
Vi ledet 4-2 når et drøyt kvarter gjenstod, og burde hatt kontroll på kampen. Slik gikk det ikke, og vi tapte en jevn kamp på BRP denne mandagskvelden i august.
Gledelig var det at 14 år gamle Martin Sørli og 16 år gamle Kevin Berget fra G16-laget fikk sin seniordebut for Ringsaker/Nes. De gjorde begge en god kamp og kunne gå av banen med hevet hode. Gledelig er det også at Thomas Kippernes fra G19-laget er tilbake og fikk en omgang på Black River Park. En omgang han tok godt vare på, og som også resulterte i en scoring for Thomas. Sist, men ikke mins, var det gledelig at Jawad er er tilbake. Han spilte en meget god kamp.
Målene kom ved Tor Arne, Thomas og Sture. Sture gjorde kanskje sesongens beste prestasjon så langt ved dette målet; han dro av 4-5 motspillere på ca 20 meter og limte ballen oppe i vinkelen, for å sette prikken over i-en.


0 Kommentar

Nybygda vs Ringsaker/Nes 2 - 3

Postet av Ringsaker IF den 4. Aug 2015
Det ble en ny seier på gutta i dag. Det skjedde i Nybygda i en kamp som vel ble slik vi trodde på forhånd: Lite fint spill, mange dueller og en tøff kamp hvor fysikk utfordret teknikk i monn!
Selv om Nybygda tok ledelsen etter 19 minutter, løftet gutta seg og lagmoralen sto frem igjen. Vi vant fortjent 3.2, med flere spolerte sjanser. 1-1 og 2-2 kom ved Kenneth Gronoz Grønvold, mens seiersmålet ble scoret av jetlag Snuggerud.
Vi hadde flere unggutter i aksjon i dag, selv om enda flere burde vært med. Det er verdt å merke seg debuten i seniorkamp for 15 år gamle Magnus Opdahl Sørensen. En debut som det står respekt av. Han fremstod som en av de bedre på banen! Også juniorene Øyvind Haugli og Stian Tangen spilte en god kamp. Hyggelig var det også at Henrik Embretsson spilte andre omgang på en bra måte etter vel to år pause fra fotballen.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline