Vinterserien 2020.

Postet av Ringsaker IF den 24. Feb 2020

Her er resultatene fra andre runde i Vinterserien 2020 som ble arrangert i helga. FK Gjøvik-Lyn vant 3-0 over våre gutter.

Årlige møter og årsmøte i Ringsaker Idrettsforening 💛💙💛

Postet av Ringsaker IF den 11. Feb 2020

I følge bestemmelser fra Norges Idrettsforbund og Lov for Ringsaker Idrettsforening må årsmøtet holdes innen 31.mars. Her er 3 viktige datoer i mars hvor klubbens medlemmer bør møte opp på klubbhuset:

Tirsdag 3.mars kl 19.30 inviterer fotballgruppa i Ringsaker IF til årlig møte.

Onsdag 4.mars kl 19.30 inviterer skigruppa I Ringsaker IF til sitt årlige møte.

Onsdag 18.mars kl 19.30 innkalles det til årsmøte i Ringsaker IF.

Saker som ønskes å bli tatt opp på årsmøtet må sende til eva.krogvig@maskinvei.no innen torsdag 5.mars.

Alle valg og vedtak gjøres på årsmøtet 18.mars.

Fullstendig saksliste og årsmøtepapirer blir lagt ut på hjemmesiden under fanen "For medlemmer" en uke før årsmøtet.

Velkommen til årlige møter i gruppene og til årsmøtet i Ringsaker Idrettsforening.

Hilsen hovedstyret.

Vinterserien 2020 er i gang.

Postet av Ringsaker IF den 8. Feb 2020

I år som i fjor er Ringsaker IF med på den fantastiske vinterserien som Reinsvoll seniorlag arrangerer på Vardal.

Det er lørdag 8.februar og ⚽️VINTERSERIEN⚽️ er endelig i gang.

Årets første treningskamp endte med 3-2 seier over Dokka. Målscorere for RIF: 1-1 Selvmål, 2-1 Sverre Elvsveen og  3-2 Christer Krokengen.

God helg 😀