Otta vs Ringsaker/Nes 5-4

Postet av Ringsaker/Nes G19 den 8. Jun 2015
Kl.16.00 sparkes kampen i gang!

Fra første spark på ballen er vi satt under press. Og allerede etter 2 min scorer Otta, 1-0 ledelse er faktum på verdens minst 11er bane.

Og det skulle ikke gi seg der. Det skulle gå fra vondt til verre!

6 min senere øker Otta sin ledelse til en 2-0 ledelse. Hva skjer!?

Vi har virkelig fått en katastrofe start på kampen. Det er den harde og brutale fakta.

Men så fra avspark tar vi øyeblikkelig tak i kampen og styrer showet slik vi kan. I ca. 35 minutter kjører vi over Otta, vi får en fortjent utligning og burde med litt hjelp av marginer og litt hell gått til pause med ledelse. Otta sin trener var sjeleglad når dommeren blåste av for pause!

I pausen er vi enige om at de første 10 minuttene er langt ifra akseptable. Men at vi må bygge videre på de siste 35 minuttene av førsteomgangen.

2.omgangen starter!

Publikum hadde så vidt rukket å komme seg på plass før det smalt. 45 sekunder tok det før det stod 3-2 til Otta. Nei og nei! Katastrofestart i angreomgangen var faktum!

Men det tok ikke mer enn 2 min før vi utlignet til 3-3 etter en meget god soloprestasjon fra Johannes på et innkast.

Og gutta hadde blod på tann! Kampen var spilt ca.60 min når vi bygde opp et mønsterangrep. Morten kom på et offensivt raid som ble spilt igjennom av Oskar, vakker killerpass mellom stopper og back. Morten la ballen perfekt til Sondre som gav oss en 4-3 ledelse. Gutta hadde snudd det!

Når 70 minutter av kampen var spilt fikk Sondre mulighet til å øke ledelsen til 5-3. En herlig soloprestasjon ble stoppet av en god keeper og tverra.

Så kollapset vi! Tre enkle feil av oss på rad gav dem muligheten til å sette inn utligningen. 4-4 var et faktum. Og ikke lenge etter stod det også 5-4 til Otta.

Vi klarte aldri å reise oss etter det og sette inn en sluttspurt. I dag tapte vi 3 poeng. Som en av spillerne sa etter kampen: Jævlig frustrende.

Og det har han rett i. Det var virkelig et surt tap. Men vi kan bare skylde på oss selv, og ta lærdom av det.

BB: Johannes og Sondre. Begge to gjør en meget bra kamp. Johannes noterer seg for 2 assist og 1 scoring. Sondre noterer seg for 3 scoringer. Well done!
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline